Followers

About Us

The Inductance

Friday, September 16, 2011

Hidup Baru

Hai!
Assalamualaikum.

Dah 10 hari dah duduk sini.
Taktaw la nak kata lagu mana.
Ada part yang best.. ada part yang tak best.

Minggu Taaruf yang sangat kelamkelibut dan serabut banyak dihabiskan dengan melentok dalam CAC. Sampai demamdemam duduk dalam aircond dari 0800 sampai 2300.
Mandi pukul 5pagi dengan ayaq takat beku selama seminggu...memang la antibodi badan Munet kuat kan..
-takmaw dah cerita pasai Taaruf Weak tu-

Saya dah tak homesick!
Tapi malangnya, dapat roomate yang tak berapa nak kamceng!
Dah la dalam bilik ni ada Munet dengan dia ja..
Huh! Sedihnya sebab tadak orang nak cakapcakap, nak gelakgelak, nak storimory..
And now, Munet dok sorang2 sebab dia balik!!!

SAYA RINDU
NURFARAH HANIS!!

Kelas dah start!!
Static, Calculus, Electric Circuit n BM dah mola dah..
Best!! Syiookkk!! 
Dapat dua lecturer foreigner!!
Kena jadi skema.. duduk depandepan.. sebab nak peqembang dia dok kata apa..

Till now, bye~!!
Nak pi setadi STATIC sat!!

-MUNET-


2 comments:

cik.furas said...

rindu munet gak.. x de org bleh jd rumate cam munet.. hee.. ak nk p gombak nex week.. munet sudi x sedia penginapan tuk ak??

sea_lavender said...

gud luck in new life~~ blajar sesuaikan diri ~msti besh pnye nanti =)