Followers

About Us

The Inductance

Sunday, April 24, 2011

Farewell Party Bukan Parti Sewel

Ini post yang pertama setelah angka belasan pergi meninggalkan Munet terkapai-kapai..
Assalamualaikum Munet ucapkan sebagai simbolik Munet yang sopan lagi ayu nih.. 

Tanggal DuaPuluhTigaAprilDuaRibuSatuSatu,
saya dan dua orang kawan sekolah rendah, sekelas KAFA dan sekolah menengah telah bertolak maju ke No 25 Lorong Pauh 5, Taman Pauh,13500 Permatang Pauh, Pulau Pinang untuk parti liar yang dianjurkan oleh Onie sekehousmate. Dengan ini saya mengucapkan billionan terima kasih kat tuan rumah yang menyewakan rumah kepada tetuan rumah tersebut.

Sambutan hari raya puasa sunat beserta puasa ganti kali ini amat meriah dengan berbagai-bagai kaler menghiasi meja makan.. Dan juga berwarna-warna kaler pakaian kebangsaan.

Dengan itu, saya menjemput hampa-hampa yang segak berdaya-saing chanteq tertawan da boom.. Sila la melahap satu demi satu kepingan objek-objek yang tertangkap oleh munet.. Nak tengok kepingan-kepingan yang stylo sila rujuk dekat Mahkamah Syariah..

first picca of da day
kite bako..kiter bako
ape yang penting?? BAKO
makanan yang tak termakan
sorang sejenis mknn, sampai penoh meja la
gulai daging sapa nih?? cepat mengaku lekaih.. sedap!
pelayan terlatih sdg serve makanan
Kak Naqiah bizi lagi tuh.. hat laen dok lapaq x sangga dah
Nadzli Azlan punya sense of camera sangat kuat..
let's break the ice..
Bak kata Pakcu Sofi, wa-da-hall kalau gather tapi x kenai orang kan??
geng purple
best shoooot evarr
driver of da day
Dengan ini Munet meng-katop entry yang siap beredit ni dengan perasaan yang sedih, duka, lara, kaciwa, pasrah dan seanggota dengannya karena gambaq munet tadak pown dalam kemera munet..

Ocean of lurve,
Munet

17 comments:

its.me.aku. said...

tang part PARTY LIAR xleh tahan..
meroyan I baca..kih3

munet said...

kih2.. paah, bila nak join separti liar dgn i??

angah said...

boleh tara 2..hehhehe terbek la munet

munet said...

nnti munet upload gambaq baru best. =P

Inchik Eman said...

tk kesampaian nk join. best gilaa tgk pic kat blog mikro kokus.
TERBAEK!

H Y D E said...

upload la pic kat sini. baru besh leh tgk from your camera point of view

mikro_kokus said...

sama la....tuan kamera selalunya x dak gambaq dlm kamera sendiri..... ^_^

its.me.aku. said...

i follow berparty bila pulang ke pangkal jalan menghala ke Alor Setar..haha

nadzli azlan said...

sila ambil gmbar anda di camera saya :p

btw , sense of camera itu apa ? hahahaha

munet said...

@Inchek Eman--> munet dah upload piccas ni.. cepat tengok..

@HYDE--> siap diupload =)

@Paah--> Ku tunggu jandamu

@Nadzli Azlan--> org lain semua mcm tgh khusyuk mkn, tapi hg prasan ja ada org snap pict kan??

H Y D E said...

tq munet lawa gambaq.

follow munet okey ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cian munet.....

xpa pic ada dlm nset yg bau kedai tu...

haha

HajarRasdi [BdkKck] said...

terbaikk!!! kak munet, curik link nak masok dlm entri.. =)

chaq said...

weh munet...gmbaq2 aku msuk blog neyh..first time neyh..wlaupn dr blakang n sbgai drebar ang...(bangga2..hahahaha)

Cik Z@i Pen@nG said...

GULAI SAPO TU?

meaw said...

gambaq onie mana?mana?mana?huwaaaaaaaa T_T..

tengs munet sudi datang yeaaaa :)

tiha said...

wah menarik...^___^