Followers

About Us

The Inductance

Sunday, September 25, 2011

Awatla yg setatik sangat nih?

Assalamualaikum and Hai!

Baru sudah buat assignment static!
Buat dari 2petang tadi sampai la ke la ni (2pagi), still tak siap2 jugak..
Haishh! Bukannya banyak mana sangat pon.. tapi taktaw la pasaipa yang lama sangat nak siap..
Ni pon baru buat 7 soalan, ada lagi 5 soalan.. huwaaa penat2.. lengoh tengkoktengkok..
Macam mana nak excellence ni??
Buat dua soalan tidoq..zzzz
Buat dua soalan buka Fb, buka movie.. hiyarkkk!
Buat dua soalan, round satu UIA.. kononkononnya sedut udara segar+gaya hidup sihat la..

And now, I need to take a beriberiberi good sleep..
Selamat Malam.

Moga pagi esok mampu bangun lagi.
Moga pagi esok mangket awai..
Moga pagi dapat sedut udara pagi...
Moga pagi esok sempat siapkan assignment Static and continue with Calculus... Dan jugak review Electric Circuit!


Moga pagi esok tak malaih nak brekpes 

Saturday, September 24, 2011

Acer oh Acer

Hey ya!
Assalamualaikum... wassap guys?
Ada baek ka tarabaek??

Ohtomenn..
3rat berterbangan sekelip mata..
But for the sake of my convenience in the drawing class, abah kata beli lah..
Tenx Abah!!! lebiuuu muah muah...

Apa yang Munet beli tu??
Battery laptop ni la!
Mahai gila! Tapi kalau yang OEM tu RM199 ja... Abah kata beli hat ORI.. RM299..
Dah la mahai! Kena order pulak.. seminggu baru sampai..

Then, senja pon menghadirkan diri.. Selesai Maghrib kami pon pulang.
Dengan mengusung sebijik printer dan sekaki payung.


Jom Study Static! Monday ni ada quiz...
Ma first quiz in this Garden of Knowledge and Virtue.
Wish me luck..

Monday, September 19, 2011

Aku ibarat tunggul

Hei-ya!
Assalamualaikum..
Banyak pulak entry sejak berGombak ni kan.. Taktawlah apa masalah yang menyumbang kepada pembiakan entri tak berbayar ni. 
##Bajet ada org jengok ja blog ni##

Maybe sebab kami alone kot..
Sumpah sedih gila duduk dalam bilik ni.. rasa macam no one ever care!
Rasa macam I don't exist in this room. And I know she's pon rasa apa yang Munet rasa.
Dia pon borim macam Munet borim. Dia pon sunyi macam Munet sunyi.
BUT...
 I don't know what barrier had being build in between of us!
I just don't know what's the thing that make us can't make up..

Maybe I'm not friendly enough.. But I never experiences any difficulties in making friend.. I just don't understand!
Pity us kan?

_______________________________
Hari ni jadual pack gila dari pagi smpai ke tengahhari..
Dari Kuliiyah Engin ada 10 minit ja nak merentas sungai ke Kuliyyah of IRKHS sebab ada kelas UNGS. Then ada 10minit jugak nak rushing dari IRK pi Engin balik.. Penat jalan tok sah nak habaq la weyh! 
huk..hap..huk..hap.. jalan.. PENAT!

 And the best thing for today was, kami ada kawan foreigner baru!!
Nama dia kami x ingat sangat la sebab macam pelikdanpanjang..
Syarafaa kot nama dia.. asal Bangladesh.. amek course Aerospace Engin! FUH~!
Dan hari ni baru kami sedaq yang kami x qeti speaking english!! huwaaa..
hampa taw dak??? Bila kami cakap kan.. mesti ayat buku yang sekemaletrik tuh! huh nyampah!!
nak tanya nama pon terketaqketaq lidah dok susun ayat.. 
Abaikan cerita Munet tak pandai speaking tuh! Buat malu ja Mr.J dok ajaq kat Beseri dulu..

ohHa! Hari ni jumpa ramai la pulak orangorang terkenal time tengah jalan2 dengan Syarafaa.. And Syarafaa was like "Oh, u got so many friends". Ngeh ngeh.. terbangga sebentar di situ..

Sekian..
Saya tak sombong la..


Sunday, September 18, 2011

Bit Bit Kad Rebit

Oh hai~!
Assalamualaikum..

Hari ni pi open house rumah Shela!
yippi.. akhirnya berjaya menakluk kota damansara.. Walaupun perjalan dari Gombak ke Kelana Jaya was very the very boring plusplus lama.. tapi still best sebab sampai ja kat Kelana Jaya kena tunggu lagi rapid U89 yang very the very lambat jugekk.. memang best... pheww~

Makan tahap teragiga punya~!
Almaklumlah...dah dekat dua minggu ja dok sumbat makanan kafe ja.. sekali masuk masakan Mak-mak ni memang FUH la!
Ada LAKSA PENANG, LONTONG, SEPEGETI dan macam2 lagilahh.. memang superb la makan arini..
orang kata berbaloi la pi jaohjaoh...

BIT BIT KAD REBIT 
nguii nguii.. hari ni sangat eksaited sebab dah dapat kad rebit nih..
macam chumill ja kan.. bit..bit..bit..
even x bqopa nak paham sangat camna nak guna tapi gagah jugak nak ada..
But then, setelah beberapa kali naik turun naik turun baru bulih paham.. Baguih jugak benda bit bit bit nih.. cepat sikeett urusan nak nek bas.. slide ja kad..
Bit masuk.. Bit keluar.. Bit bit kad rabbit.


Last thing to write here was,
MY KCR DAH SELAMAT DIPARKINGKAN KAT MAHALLAH ASIAH BLOCK D.
Tenx abah for everything!
Tenx abang nationwide sebab deliver sampai depan mahallah sekali dengan full tank fuel dan jugak delivery kain batik! Hewhew apakes deliver kain batik dengan moto??

Till now,
Selamat Malam semua.. Munet dah penat sangat ni..

Friday, September 16, 2011

Hidup Baru

Hai!
Assalamualaikum.

Dah 10 hari dah duduk sini.
Taktaw la nak kata lagu mana.
Ada part yang best.. ada part yang tak best.

Minggu Taaruf yang sangat kelamkelibut dan serabut banyak dihabiskan dengan melentok dalam CAC. Sampai demamdemam duduk dalam aircond dari 0800 sampai 2300.
Mandi pukul 5pagi dengan ayaq takat beku selama seminggu...memang la antibodi badan Munet kuat kan..
-takmaw dah cerita pasai Taaruf Weak tu-

Saya dah tak homesick!
Tapi malangnya, dapat roomate yang tak berapa nak kamceng!
Dah la dalam bilik ni ada Munet dengan dia ja..
Huh! Sedihnya sebab tadak orang nak cakapcakap, nak gelakgelak, nak storimory..
And now, Munet dok sorang2 sebab dia balik!!!

SAYA RINDU
NURFARAH HANIS!!

Kelas dah start!!
Static, Calculus, Electric Circuit n BM dah mola dah..
Best!! Syiookkk!! 
Dapat dua lecturer foreigner!!
Kena jadi skema.. duduk depandepan.. sebab nak peqembang dia dok kata apa..

Till now, bye~!!
Nak pi setadi STATIC sat!!

-MUNET-