Followers

About Us

The Inductance

Monday, August 22, 2011

KBU We Care -Iftar-

Hai
Assalamualaikum

First of all, Munet nak ucap lots of CONGRATULATIONS kepada ahli-ahli KBU terutamanya orang-orang besar KBU  yang telah berhempas pulas tarik tolak dalam menjayakan our first grand Iftar in conjunction  with Belia AZAMUDA Pdg Melangit. 

Tangan yang memberi lebih baik dari yang menerima - by Ruhil Amani Husin.
Uik! Merepek pulak..

huwaaa nak tulis apa ni?? 

Antara sanak saudara KBU yang hadir menampilkan diri, memberi sumbangan, meringankan beban, menghabiskan beras ialah
Cik Kak GKSB
Kak Adish Shida
Kak Syakira 
Kak Pakcu Sofi
Kak Nora Amila
Abg Nadh
Abg Nadz
Abg Mikro
Abg Naim
Kak Naqiah
Kak Jusiza
Kak Dr Farhana
Kak Shanashaida
Abg Ishak
Abg Saddam
Abg Hafiz
Kak Tatia
Kak Nur Fatyn
Kak Nur Lina
Kak Cik Zai
Kak Anith
Abil
Afifa
Zezola Atin
Wany
Nureda
Nadhirah
-semua taram kakak n abam-


Antara model2 yg membuat catwalk amal.
Tok Wan, baek2 berat ni.
Huloq Pakcu huloq..

Kak Naqiah dengan sesopannya..
Makcik ni dok susah hati nak angkat tak larat.
Antara orang kuat dalam kerja-kerja pemantauan
Sebenaqnya adik ni tgh dok korek hidung. Sori dek, terkacau ur moment.
Rosyam Norr kalot dok tengok sampai mak panggey pon x dengaq dah.
Hentam sampai sorg dua.. mai kat kami satu..
First round makan cucoq ja.
Benda yang dok melompatlompat atas qeta.
Fatyn-Atin-Tatia
Makan dah, solat pon dah.. Jom p jalanjalan pulak..
Elite yang banyak berjasa kat Munet. Tenx Kak Kira.
Pre-raya pose.
Anith n Afifa tengah me_____. Not a word suit their pose.
Dua budak chumil buatbuat chumil.
Gambar ditangkap tak selari dgn apa yang otak nak.. sedih..
Tatia-Afifa-Naim-Nurlina-Abg Nadh
Tenx Saddam for the Teh Ais. Bajet macam dia blnja munet sorang la pulak.. haha
My Sweet Pinky Kak Kira.
Last but not least
Ok all KBU-ian.. where's our next destination? Bangkok? Hanoi? Manila? Jakarta?
May Allah bless our good deed in this Ramdhan.
May this Ramadhan enlighten our life here and after.

Ukhwah fillah abadan abada.
Salam Alaik

16 comments:

zezolla_atin said...

amboih next destination kak munet jauh noh . hihi ^^

AyieNa Nur said...

adek munet..panggil ja kak lina..susah2 ja buh nma pnuh..ehee
btw..pic cunnnnnnnnnn laaaaa... =D

Mr. Adam said...

halamak....2 org chummel dok wat chumel....hahaha walaaaa...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jelesss pic last tu...nak juga =P

mikro_kokus said...

next destination...Jakarta...hayeeeahh!! hiyeaahhh!!

H Y D E said...

nice :)
btw, saddam tu adam batrisya kah? huhuhu

Shafiq Hashim said...

Bestnyee..
rsa rugi plk xjoin..

RasyidHamid said...

bestnyeeeeee~~~

diyan said...

bestnya :'0

Cik Z@i Pen@nG said...

next destination?
pic tu comeyyyy

fRaMe+LenSeS said...

nice je gambar kamu dik. ;) suka plak tgk.. hehe. ;)

nora amila ghazali said...

amboi22.... ayat buh kat gambar kami.. kami tau la kami tak bapa nak comei.. sob3.. ahhahahhahaha

aDisH.sHidA said...

BEST NYA.....LEPAS NIE NAK IKUT LEH TAK

MOMOCHAN said...

kita ke bangkok ! :)

kiera'sakura said...

thanks munet yg turut bertungkus lumus menjayakn majlis...

insyaAllah elite tue akan sentiasa bersama munet di kelainan hari.. hihi

suka sgt pic last tue.. weeeeeee~~ :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

KBU ni apa munet? hihihi