Followers

About Us

The Inductance

Saturday, June 2, 2012

Backspace

Kalau lah button backspace ni exist as one of the alphabet or symbol yang kita boleh baca atau nampak, dah penoh dah post kali ni.
Taktaw apa yang tak kena.. type panjang2 then backspace pon ditekan panjang2 jugak. 

Dua hari lagi untuk endure segala perasaan rindu dan sakit rumah. Esok petang last paper, then hari senayan berangakt pulang meninggalkan gedung taman ilmu dan budaya ini.

Dan lagi sekali button backspace ditekan bertalu2.. Xcukup courage nak type.
Selamat pagi dan assalamualaikum.