Followers

About Us

The Inductance

Tuesday, November 29, 2011

Monday, November 14, 2011

Inikah jalanku?

Gambar sebagai ilusi penulis sedang makan.. (mood LAPAQ gila) sebab terlupa nak dinner gara-gara semangat buat drawing membara-bara. Hampir 3jam baru siap satu.

Mengenai tajuk di atas.
Kadang-kadang rasa macam silap jalan.
The road not taken.
Ingat lagi tak poem time high skol dolu?

Sungguh rasa macam dah terlajak banyak.
Dah terlalu silap sampai dah tak boleh nak patak balek.
Mungkin ada hikmah disebalik keterlajakan ini.
Who knows kan?
"Follow your dreams, Take one step at time, Don't settle for less, Just continue to climb."
"Never give up in what you strongly believe in. "
"It's better to look ahead and prepare than to look back and regret. "

Tuesday, November 8, 2011

Eid Adha '11















 Generasi ketiga Haji Husin and Hajjah Som.

p/s: Ramai orang kata anak menantu cucu cicit tok som ni segak2.. haha

Friday, November 4, 2011

the view of auxiliary

Assalamualaikum..
well, tajuk nak gempak ja.
Tengah serabut pikiaq macam mana nak buat auxiliary view ni. Baru pikiaq, tak mula buat lagi.. Drawing set pon tak xentuh lagi..  tapi dah setat dan mola pening.

Alhamdulillah.. dapat jawan Static dengan jayanya walaupan banyak kekompiusan dan kecelaruan juga pertindihan jawapan berlaku.

Esok kelas Drawing smpai Satu, pastu nak kluaq pi SOGO.. Sabtu balik!

B A L I K

B A L I K

B A L I K

Satu perkataan yang menggaris sekuntum senyuman paling indah dalam hidup ni.
terima kasih laa kat tok, mak, abah, tok wan.. susah-susah nak sembelih sekoq lembu sebab cucu depa balik.
Muahahaha  jemput la bersila kat umah Munet hari raya ke-2 na :)

Can cin cau.. nak pi melukeh sat.

p/s : kan best kalau drawing ni kena boh kaler.. baru la nmpak semangat sikit nak buat :)

Thursday, November 3, 2011

down to the earth

Baru setel exam ECE 1311 aka Electric Circuit.
Baru lepas kol abah.

Lega sikit rasa walau mata merah.

Munet, jangan teqeyak la.. nanti tak cantik.

Esok exam BM, lab quiz and exam Static.

Ingat dah aman lepas Static, tapi kena submit dua drawing hari Jumaat.

Cepatlah Khamis dan Jumaat berlalu..

Cepatlah datang wahai Sabtu!
Mahu Balik!!