Followers

About Us

The Inductance

Sunday, September 18, 2011

Bit Bit Kad Rebit

Oh hai~!
Assalamualaikum..

Hari ni pi open house rumah Shela!
yippi.. akhirnya berjaya menakluk kota damansara.. Walaupun perjalan dari Gombak ke Kelana Jaya was very the very boring plusplus lama.. tapi still best sebab sampai ja kat Kelana Jaya kena tunggu lagi rapid U89 yang very the very lambat jugekk.. memang best... pheww~

Makan tahap teragiga punya~!
Almaklumlah...dah dekat dua minggu ja dok sumbat makanan kafe ja.. sekali masuk masakan Mak-mak ni memang FUH la!
Ada LAKSA PENANG, LONTONG, SEPEGETI dan macam2 lagilahh.. memang superb la makan arini..
orang kata berbaloi la pi jaohjaoh...

BIT BIT KAD REBIT 
nguii nguii.. hari ni sangat eksaited sebab dah dapat kad rebit nih..
macam chumill ja kan.. bit..bit..bit..
even x bqopa nak paham sangat camna nak guna tapi gagah jugak nak ada..
But then, setelah beberapa kali naik turun naik turun baru bulih paham.. Baguih jugak benda bit bit bit nih.. cepat sikeett urusan nak nek bas.. slide ja kad..
Bit masuk.. Bit keluar.. Bit bit kad rabbit.


Last thing to write here was,
MY KCR DAH SELAMAT DIPARKINGKAN KAT MAHALLAH ASIAH BLOCK D.
Tenx abah for everything!
Tenx abang nationwide sebab deliver sampai depan mahallah sekali dengan full tank fuel dan jugak delivery kain batik! Hewhew apakes deliver kain batik dengan moto??

Till now,
Selamat Malam semua.. Munet dah penat sangat ni..

1 comment:

Ishaz Zafsh said...

untung laaa depa ada kcr..kita ada pa??habuk pun tarak!hahahaha..rindu nak gelak2 ngn munie..salam syg dari insan yg cumil!hahahaha