Followers

About Us

The Inductance

Sunday, April 6, 2014

Wish.


Untuk setiap hela nafas ini, aku bersyukur.
Bersyukur kerana dilahirkan untuk menjadi anak mak dan abah.

Untuk beberapa hari yang berbaki sebagai seorang Munieroh yang berusia duapuluhdua tahun ini, 
I wish to be a better me from time to time.

A better Munet for tomorrow.
InsyaAllah.

Thursday, February 6, 2014

Cinta

Post yang pertama untuk tahun yang bakal menganjak ke umur dua puluh tiga.
Salamualayk semua. Lama tak update.. Busy sangat lah kan...

So, apa cerita baru?
Huh! The old Munet is here. Again. And always.

Second semester as a third year Engineering student.
Alhamdulillah. Dah masuk tahun ke 3.
Tak tau nak rasa apa. Bersyukur? Sangat bersyukur. Thanks Allah for all this. For this journey. For the flow. And for the never ending love.

Dan untuk paksu, semoga cepat sembuh. Nanti boleh kita bawak neolopa race lagi :)

Sekian.