Followers

About Us

The Inductance

Friday, January 11, 2013

Nota 5 minit

Salamualayk,
Lagi sepuluh minit akan membawa kita ke hari yang baru.
Alhamdulillah
Masih diberi ruang dan kesempatan untuk bernafas dan berbudi di bumi Allah.

Lagi sembilan minit,
untuk bertemu dengan 12 Januari 2013, insyaAllah.

Lama terhenti, jam masih bergerak.

MasyaAllah..
Another 7 minutes left.

Hanya punya beberapa jam untuk meneruskan mengulangkaji Circuit Analysis.

Latih tubi beserta soalan past sem.

InsyaAllah boleh!

Yes, berjaya update dalam masa 5 minit sahaja.

Doakan saya teman :)

p/s : Jam 2355

Tuesday, January 1, 2013

2013 Aku Kawen.

Salamualayk..
It is about one year since the last post was published.
Fuh...fuh.. full of dust and spiderweb.
My English had totally ruined. And sounds weird. But never mind as no one cares.

Throughout 2012, I had learnt soooo many things.
No need to spill all out to this blogs as no one read. Hahaha

I am 22 years old now.
Anak abah dah dua puluh dua.
Makin ketegaq, makin melampau, makin liat, makin teqok.

Abah,
please treats me as your 6 years old daughter Abah.
I'm soo scared of this world. 

Abah,
please never lean your trust on me anymore.
That's will make me more and more melampau.

Sekarang ni dah pandai dah nak overnight luaq UIA.
Padahal kalau kat rumah kemain lagi takut dengan nenda kesayangan.

Masih lagi rasa weird ni.
Tak tau nak update apa.
Rasa macam hilang dalam dunia sendiri.
Dua puluh dua.
Dah kena buka otak pikiaq untuk buka hati kot.
Jatuh moto, jatuh longkang, jatuh tangga, jatuh katil semua dah pernah rasa.
Jatuh cinta ja belum.
Titanium sangat hati ni.
Tak taw lah nak pakai chemical apa bagi cayaq sikit.

Stop berangan la Munieroh, study!! 
heeeeeeeeeeeeeeeee :)

Till now, 
     WISH ME ALL THE BEST ^_^