Followers

About Us

The Inductance

Tuesday, August 27, 2013

Giveaway Senyuman Maneh Menyerikan Suasana Hari Raya

Assalamualaikum. Dan salam lebaran.

Lama tak up entry. Kena ucap thanks kat GK ni sebab buat GA ni.. Baru ada semangat nak up entry bila ada hadiah.. ehhhhh...

Untuk info pasal GA ni boleh tekan SINI
Dengan lafaz Bismillah...So, inilah gambaq yang nak dipertaruhkan. Nampak dak betapa manehnya senyuman kami semua.
Okey, sebenaqnya ni gambaq raya tahun lepas. Kira aci la kan??

1.


2. SLOGAN
Saya nak menang produk Fair And Lovely kerana keberkesanannya dalam memulihkan kembali kulit saya selepas PLKN dulu memang hebat. No doubt!

3. Dari dulu lagi dah follow blog GK. Hehehe


Lagi beberapa minit lagi nak habis contest ni baru tergedik2 nak join! Kalah menang adat permainan. Tapi kami nak menang jugak!! Tak kira!!

Tuesday, May 28, 2013

May was full of surprised, huh?

Salamualayk,

Just got something to rant on.

Sejak dua menjak ini, hebat sangat berbicara soal hati.
Kemain gebang lagi cakap kat orang suruh move on.
Gaya macam jatuh cinta, bercinta, putus dan move on tu dah macam lifestyle seorang Munieroh.

And actually, i know nothing. Setakat baca terfaktab dah nak gebang. Baik hang diam la Munet. Nak cakap senang la. Bukan hang yang rasa..

Take a bite from my plate,
chew,
telan.
Then baru tau langit tinggi ka rendah.

Dan untuk bulan Mei yang penuh kejutan budaya ini. Terima kasih :)

YOU SHOULD BE STUDYING!


deep deep,
Munet

Sunday, April 21, 2013

Random

Just have something to let go off this mind.

Mungkin.
Mungkin kita boleh hidup sampai mati dengan someone yang kita benci atau tak suka.
Sebab kita boleh control lagi rasa tak suka tu.

Tapi.
Untuk berdepan dengan orang yang tak suka kat kita tu susah.
Kita rasa semua tak kena.
Nak senyum pon nnti takut dia xsuka.
Nak buat muka lagi la orang tak suka.

Kan?
Tak semua benda kita kena berterus terang.
Dan memilih untuk berdiam is my way.

Dan saya pilih untuk mengundi!
Walaweyhh

Feel better.

Wednesday, March 20, 2013

MIM ALIP LAM SIN

Salamualyk,

Lama tak tuleh.

Kosong tequih.

Awak apa khabar? Sihat? (awak, yang dok baca ni la) Dah makan? Dah tidoq?

Merapu banyak sangat.

Main pon banyak.

Dah..dah.. gua nak study.

Rindu mak, abah, tok leha, tok som, wan e' dan wan husin.

Rindu Leyha. 

Lagi empat hari nak balik! 


Sekian. Terima kasih.
Better late than never.

From UIA Gombak with love,
Munet :)


Friday, January 11, 2013

Nota 5 minit

Salamualayk,
Lagi sepuluh minit akan membawa kita ke hari yang baru.
Alhamdulillah
Masih diberi ruang dan kesempatan untuk bernafas dan berbudi di bumi Allah.

Lagi sembilan minit,
untuk bertemu dengan 12 Januari 2013, insyaAllah.

Lama terhenti, jam masih bergerak.

MasyaAllah..
Another 7 minutes left.

Hanya punya beberapa jam untuk meneruskan mengulangkaji Circuit Analysis.

Latih tubi beserta soalan past sem.

InsyaAllah boleh!

Yes, berjaya update dalam masa 5 minit sahaja.

Doakan saya teman :)

p/s : Jam 2355

Tuesday, January 1, 2013

2013 Aku Kawen.

Salamualayk..
It is about one year since the last post was published.
Fuh...fuh.. full of dust and spiderweb.
My English had totally ruined. And sounds weird. But never mind as no one cares.

Throughout 2012, I had learnt soooo many things.
No need to spill all out to this blogs as no one read. Hahaha

I am 22 years old now.
Anak abah dah dua puluh dua.
Makin ketegaq, makin melampau, makin liat, makin teqok.

Abah,
please treats me as your 6 years old daughter Abah.
I'm soo scared of this world. 

Abah,
please never lean your trust on me anymore.
That's will make me more and more melampau.

Sekarang ni dah pandai dah nak overnight luaq UIA.
Padahal kalau kat rumah kemain lagi takut dengan nenda kesayangan.

Masih lagi rasa weird ni.
Tak tau nak update apa.
Rasa macam hilang dalam dunia sendiri.
Dua puluh dua.
Dah kena buka otak pikiaq untuk buka hati kot.
Jatuh moto, jatuh longkang, jatuh tangga, jatuh katil semua dah pernah rasa.
Jatuh cinta ja belum.
Titanium sangat hati ni.
Tak taw lah nak pakai chemical apa bagi cayaq sikit.

Stop berangan la Munieroh, study!! 
heeeeeeeeeeeeeeeee :)

Till now, 
     WISH ME ALL THE BEST ^_^