Followers

About Us

The Inductance

Monday, September 19, 2011

Aku ibarat tunggul

Hei-ya!
Assalamualaikum..
Banyak pulak entry sejak berGombak ni kan.. Taktawlah apa masalah yang menyumbang kepada pembiakan entri tak berbayar ni. 
##Bajet ada org jengok ja blog ni##

Maybe sebab kami alone kot..
Sumpah sedih gila duduk dalam bilik ni.. rasa macam no one ever care!
Rasa macam I don't exist in this room. And I know she's pon rasa apa yang Munet rasa.
Dia pon borim macam Munet borim. Dia pon sunyi macam Munet sunyi.
BUT...
 I don't know what barrier had being build in between of us!
I just don't know what's the thing that make us can't make up..

Maybe I'm not friendly enough.. But I never experiences any difficulties in making friend.. I just don't understand!
Pity us kan?

_______________________________
Hari ni jadual pack gila dari pagi smpai ke tengahhari..
Dari Kuliiyah Engin ada 10 minit ja nak merentas sungai ke Kuliyyah of IRKHS sebab ada kelas UNGS. Then ada 10minit jugak nak rushing dari IRK pi Engin balik.. Penat jalan tok sah nak habaq la weyh! 
huk..hap..huk..hap.. jalan.. PENAT!

 And the best thing for today was, kami ada kawan foreigner baru!!
Nama dia kami x ingat sangat la sebab macam pelikdanpanjang..
Syarafaa kot nama dia.. asal Bangladesh.. amek course Aerospace Engin! FUH~!
Dan hari ni baru kami sedaq yang kami x qeti speaking english!! huwaaa..
hampa taw dak??? Bila kami cakap kan.. mesti ayat buku yang sekemaletrik tuh! huh nyampah!!
nak tanya nama pon terketaqketaq lidah dok susun ayat.. 
Abaikan cerita Munet tak pandai speaking tuh! Buat malu ja Mr.J dok ajaq kat Beseri dulu..

ohHa! Hari ni jumpa ramai la pulak orangorang terkenal time tengah jalan2 dengan Syarafaa.. And Syarafaa was like "Oh, u got so many friends". Ngeh ngeh.. terbangga sebentar di situ..

Sekian..
Saya tak sombong la..


1 comment:

Azua Yana said...

no worries lah!
kami baca bulog ampa neh ;)
pasal rumate tu sabaq je la...
2 sem kot dengan dia.pasni tukaq la..
maybe next sem baru baik2..kita mana nak tau kan?? heee :D
agak2 x thn sgt, amek ja borg tukaq mahallah.mai duk blok kami.komparment sebelah sem depan kosong 2 katil..mai la ..hehe