Followers

About Us

The Inductance

Wednesday, March 30, 2011

LONE RANGER

Di saat ini
LONELINESS had occupied this life
Kadang-kadang tu, kita rasa macam sesak sangat..
Even nak amek one deep breath pon tak sempat.
Rasa macam nak ja lari dok kat atas railway tu.
Padahal kita tak sedaq yang banyak lagi benda yang kita kena buat kat bumi ni, hutang-hutang dengan Allah pon banyak lagi tak bayaq.
Kita tak sedaq yang kita ni hambaNya..
Kita tak sedaq... sampai bila?
Tepok rib cage tanya qalbun..
**pesanan untuk diri sendiri yang keras hati sangat**


Bawa kuhilang dari ingatan 
Hari ini sehingga esok 
Tak pernah daku rasa begini 
Seperti mati hidup kembali 
*__________________*


No comments: