Followers

About Us

The Inductance

Wednesday, March 30, 2011

'in' ka 'on' the paper ha?

Assalamualaikum..
Back to the tajuk post kali ni..
Is it suppose to be
"In paper" or "On paper" ?
Maapler teman ni buta language tapi nak jugak guner bahase omputeh ni..
Sapa-sapa hat terarr-giga tu tolong sat na

Segan aih nak tuleh panjang lebaq, mai tengok gambaq ni.
fresh di-pediahh dari ladang KakShida


nampakdak?
nampak dak?
nampak dak kami dok bertenggek kat depan dua dari kanan tu??
huhuh.. nampak secoit ja pown..
time tuh munet tengah riba quin, hehe dekat nak terbalik dah tu sebab lutut kanan tak berapa nak bagi kerjasama..
sorry la lutut kanan, 
sakit-sakit pon pi sampai Penang..
munet janji lepas ni tak rempit dah.. kita drift plak na~!

Last but not least, 
I'm totally proud to be one of the KBU's member.
We had joy,
We had fun,
We had season in the RAIN..

Assalamualaikum..

ocean of lurve,
Munet

3 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

alolo cian dia..rempit lagi..

hadiee said...

saya cukup kagum dengan pompuan naik moto ni. jiwa confirmed kental. majulah moto untuk negara. hehe

:D good blog, teruskan!

Fariha Ismail said...

hye dear...
i dh follow ur blog..
i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank