Followers

About Us

The Inductance

Tuesday, April 5, 2011

Mata sedih, Hati bersuka

Kira duit pakai sempua,
Assalamualaikum semua.

Tragedi yang berlaku pada 3 April 2011 akanku sematkan dalam ingatan dan juga blog 'BerdiamDiriBukanErtinyaAkuKalah' untuk hidupku yang masih berbaki ini.
Biarlah tragedi itu dikenali umum sebagai suatu tragedi.
Terlalu menyakitkan sekiranya diolah dalam bentuk penulisan.

Setelah tragedi itu berlaku, abah kol munet..
Dengan suara serak munet menjawab
'NAK!!'
Berbekalkan mata yang merah dan bengkak munet mendrive KCViva ke kedai..
Perjalanan berdua-duaan dengan abah diteruskan ke Alor Star Mall..
PCexpo macam haprak!
nak kencing orang lagi ada la..
benda 30hengget jual 50hengget! hangit btoi!

At last,
pacific jugak menjadi mangsaku.
Setelah berdiskusi dengan apek tu, berjaya jugak mengangkot pulang D3100 kerumah..
Dengan ini, I'm officially announced that 
He's mine!!!
and I'm officially taken.
ngeh3...

oh ya, kepada Nora and Nurul Aifaa
lekaih la angkot DSL.. heheh









and now let me introduce to all of you guys,
my sweetheart..
jeng
jeng
=.=
.
.
.
.

 HA-HA
tengok sikit-sikit dah la no, satgi jatoh hati payah!
=>koya la mg munet, orang lain dok usung D-nain-tih yang lagi power kuasalapan pon tak qeyoh macam hang.

Last but not least,
Tiga-haribulan-empat-duaribusebelas was the saddest and happiest day of my life.

TERIMA KASIH
ENCIK OSMAN BIN HUSSIN



5 comments:

Pakcu said...

wahhh jeles!!!

Afifah Powzi said...

peh dia main di-es-el-ar plak..hahaha.munie aku cop hang jadi fotografer berjaya aku kat gombak kayh :PP

My Love 3KU said...

wah...cantiknyer pemandangan...kat mana ni..?

Farhana Jafri said...

syok la dpat DSL sndri.. pas ni amek gmbaq bnyak2 na~~ hehehe

jemput singgah ANASAURUS :)

akuelah said...

peh, pas ni ari2 lar p shooting ek.. hee