Followers

About Us

The Inductance

Thursday, July 7, 2011

Hobi saya ialah membaca buku

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Baca tajuk pon dah rasa menugai..
Tapi itulah realitinya.. Realiti masa kecik-kecik dulu.. La ni jangan harap la nak isi masa lapang tu dengan membaca buku.. membaca muka buku banyaklah..

Dulu masa skolah kecik selalu baca buku. Tiap-tiap minggu pi library pinjam buku cerita.. Memang syiok gila lah baca buku time tu. Tambahan pulak time tu semangat nak bagi penoh Buku Nilam.

Dah la tu, kalau cikgu tanya or isi tempat kosong kat soalan hobi mesti jawab dengan bangganya 'Saya suka baca buku!' ha-ha.. ngek!

Back to 2011, setelah hampir 3 bulan tak beli komik or novel hari ni Munet tanpa sengajanya terbeli komik!
Actually memang dah lama cari komik ni.. pi qata ceqok cari, tapi depa kata tak kluaq lagi.. Lepas tu macam dah lupa niat nak beli komik tu. Tapi pagi tadi before msok ofis saja la pi kedai tujuh sebelas cari OREO buat bekal.. Then, nmpak komik tu time buka pintu nak step off dari kedai tu. Terus kluaq dari kedai tujuh, pi kat moto, buka seat, amek purse, katop balik, buka pintu kedai tujuh, nak masok.. ting-tong bunyi pintu tu.. Dua2 cashier tgok Munet.. Dengan pnoh kompiden Munet amek komik tu and bayo.. Ha-ha.. time tu muka habeh kering la.. Kool munet co0l..

Nak taw komik apa yang Munet beli tu?

Nidiaaa..
Maid Maiden Thursday
Actually, ni sambungan dari



Lepas ni tunggu yang Friday plop.

No comments: