Followers

About Us

The Inductance

Saturday, June 11, 2011

Prep Malam OPTIONAL :)

A : Weyh, B aku dah buat banyak dosa la.
B : Tu la.. aku pon banyak jugak nih..
C : Hang kata hang, aku ni lagi la banyak.
D : Awat hampa ingat aku ni tak buat dosa ka?

Prep malam tu sememangnya burn dengan bermuhasabah diri.
Munet sendiri menjadi saksi tumpahnya air mata lelaki berusia 16 tahun yang masing-masing menyesal atas kesilapan-kesilapan lalu.

At last,

E : Tak pa weyh, jahat-jahat kita.. Kita tak pernah berzina.

And, I was like wadapissh?

Sebenarnya, Munet just nak bagi peringatan kat semua kawan-kawan termasuklah diri Munet sendiri.. Walau kecik mana pon dosa kita. It is still a DOSA. And dosa kecik kalau kita keep repeating it, it will be dosa besar. (Betulkan Munet kalau silap).

p/s : Munet rindu nak dengar alunan merdu Rabittah Hati kat Beseri.

2 comments:

dewdrop said...

wadapissh. nice :)

Cik TeN10 said...

kite pn rindu sgt msa zaman kt skolah dlu.. plg kite rindu time berzikir sma2 kt surau.. pegang tgn member.. rsa sgt tenang..