Followers

About Us

The Inductance

Tuesday, March 22, 2011

PEOPLE

jarum jam bergerak perlahan-lahan
berlalu begitu meninggalkan aku terkapai-kapai
dan aku masih disini
di Tingkat 2, Jalan Shahab 2. Shahab perdana, 05150 Alor Setar, Kedah..
menghadap LCD Samsung sejak jam 0900 lagi..

berada di sebuah pejabat kecil ini sememangnya ngeri..
ya! sememangnya pintu sentiasa berkunci tatkala aku keseorangan..
tapi still ngeri..

I don't know why i used 'ngeri'..
But I think that's the best word ever to describe this feeling..

__________________________________________

mengenali Kami Blogger Utagha sangat best
memang nampak macam kami banyak meghapu ja..
tapi kalo pandai cari timing,
dapat la jugak ilmu sikit2..

Memang la bosan kalao nak cakap bab religion or philosophy all the time, but then better something than nothing kan?

Ya la.. nak ubah dari tepi jalanan ke atas sejadah bukannya senang macam makan Choki-Choki.

Nak jadi someone yang love-able by everyone pon tak senang...

Growing up and learng' something ain't easy.

**peringatan untuk diri sendiri juga. May Alah bless






No comments: