Followers

About Us

The Inductance

Sunday, March 20, 2011

HUJAN bukan HUJAN BAND

'I wanna be a billionaire ...'
kedengaran C901ku menjerit
"awat abah?"
"cek dok mana?"
"dok qumah la"
"kata nak pi bawak qeta"
"satgi lah"

Abah kata sampai bila nak takut?

So, pergilah munet membawa hati yang lara bersama KCViva terchenta..
kona punya kona sampai la kat umah tok

Dah kuning tangan2 sebab dok tengok tok kupas kunyit.. tok ajak pi farmasi kat gunung pulak..
Perasaan eksaited hadir lagi..
okeyh munet, ni first time hg nak bawak tok nek KCViva kan?
tunjukkan prestasi cemerlang.. GAMBATTE Munet~!

Sekali lagi ujian melanda..
Dah la batas tart tu kategori batas ban ja..
nak selisih mmg sosah la..
tapi kalau selisih dengan qeta boleh gagah lagi la nak merangka..
tapi hari ni selisih dengan CASE yang kuning perkasa tengah dok korek sungai..
agak gelabah la jugak..
kalau nak reverse jaoh..
nak pi kedepan pon mmg terjun sungai la..
seriusli rasa nak kol abah ja masa tu..
Tapi seb bek la backhoe tu stop working and jalan sikit ke batas besaq..

Then kol abah habaq kata nak pi umah Pak Teh dulu baru nak pi farmasi..

Sampai ja kat umah Pak Teh nampak qeta abah..
abah kata nak pi ambil nyioq..
Alaaaa cek taw la abah tu.. sob3..

Eksaited yang tadi menggunung terus jatuh ke lautan pasifik.
ampa taw dak abah buat apa??

Abah kata takpa biaq abah bawak tok.. cek pi la balik..

Huwaaaa..
abah sangat sayang saya~!

tadi abah yang paksa suruh jadi berani..
tapi abah pulak yang tak harap kat cek..



No comments: