Followers

About Us

The Inductance

Wednesday, February 9, 2011

ORANG PEREMPUAN MEMANG TAK TERER BAWAK QETA KA?

Asaalamualaikum ya akhi ya ukhti..
Is it true that girls are born with lack of driving skill?
I don't think so.
But it is true.
And I had proved that thing yesterday~!
Oh God!
habeh senget benget bumper ViVa-ku..
naseb bek time kejadian berlaku, munet bawak big boss pi jalan2..
kalo tak maw kena sound 2,3 hari..
tapi mak kata besa la tuh..
lama2 nanti cekap la..

And now rasa macam dah x maw tengok dah Encik ViVa
sedih...
kesian...
lepas kejadian berlaku, munet pi la belek2 Wira abah
tengok tadak calaq pon even PakCikWira dah berumoq sedekad lebih dah..
*_*
(sangat2 sedih)

oh ya, lupa pulak..
duduk kat rumah ni x sentuh buku lagi pon~!
mak aiiii
kesian pulak kat Mr Chemistry terchenta
final 22nd Februari
rasa macam lambat lagi
so, xtaw la bila perasaan rajen tu nak hadir..
orang kata,
rajin tu nnti autometik hadir dlm diri..
xpayah nak cari... kui..kui..

ha!! lagi satu...
lupa plop..
munet da join group
Kami Blogger Utagha kat FB
sapa2 yang rasa rakyat Malaysia yang berasal or stay or berketurunan dari belah-belah utagha bulih la pakat-pakat join group ni dengan klik kat SINI
Setakat ni group ni baru ada 85 members..
and admin gp KBU ni ialah Cik GKSB yang comey lotey, plus2 rajen dan bersemangat waja..
So, dengan ini Beta sebagai salah seorang peng'access' tegar KBU berharap agar dengan kewujudan laman2 sosial ni bulehlah kita sama-sama mengeratkan hubungan antara satu sama lain. Selain itu, diharap ahli2 KBU dapat menjadikan group ini sebagai satu group yang bukan sahaja sebagai satu platform untuk merapu, dok paka kena orang, nak cari scandal baru or nak bermanja-manja, tetapi juga sebagai satu pelantar untuk berkongsi ilmu dan mengembangkan ilmu-ilmu baik ilmu dunia atau ilmu akhirat. Sekian saja ucapan Beta..
**fuh...fuh... penat karang ayat skematik**

Last but not least,
we
are
1 Malaysia.

Jangan kata kami join group ni sebab semangat assabiyah sudahh
^_^




6 comments:

nora amila ghazali said...

cheq setuju ngan ayat yang last sekali tue... hihii...

pak long said...

salam..
idup ughang utagha

Farhana Jafri said...

hahaha no la! mk cik aku bwak keta elok ja~~ mybe sbb baru lagi tu la bnyak cacat cela dy.. dh lma2 t pndai la tu.. rlax sda~~

jom singgah sini ANASAURUS :)

AdiSuda said...

owhhhhh..bru bljaq bwak keta..da ad lesen ka??hahaha..

munet said...

nora~ baguih2

pak long~wassalam... hidop..hidop..

farhana~tu la pasai.. munet baru nak bertaktih bawak qeta.. tu dok ketaq2 lagi..

adi~lesen dapat thun lpas lgi..

angah said...

hahaha
munet bru dptlesen ka.?xbest la kalu nk bwk laju2..
hahaha