Followers

About Us

The Inductance

Sunday, February 13, 2011

Meet My Besties at Menara and Taman Rimba

Last Friday, I had dated with my besties
huk3....sob3...
it's have been dua dekad weyh kami x bertentang mata
duadekad itu tipu.. dua tahun pon x sampai
at first (tak la first mana sangat sbb mmg x plan sangat nak jmpak takot tak jadi) plan nak ke Tasik Darulaman,
tapi Menara Alor Setar n Taman Rimba saja menjadi pojaan kami

R I N D U
LEYHA
SANGAT-SANGAT
and now rasa macam mat ganja yang dah seharian tak kena
fuhhh...layan
HAHAHAHA
lepas gian n hajat nak jumpak Leyha
May Allah bless our friendship








Kakak jual rojak : Amboihh baju depa sedondon aihh..
Munet                 : Aih... Takenai..Takenai... Kami bukan mai sekali.
sekali pikiaq dah jadi macam zaman skolah rendah pulak..
style nak kluaq dok pakat tanya
"Hampa nak pakai baju apa esok?"
it's just happen
baju putih
and 
shawl purple
seb bek Leyha la nih da x layan sneakers
tinggai la ceq dok honaq sorang2
bila ntah pintu hati nak terbukak pakai heals or wedges
tapi pakai sneakers tu macam tutup aurat la plak
at least kaki tu tutup..

Once a friend
Forever a friend

And not to forget, Leyha had brought along her D3100 that evening~!
 And I was like WHOAAAAAA 
eksaited tahap pala kelapan laaa
bila la nak pegang D3100 hak milik kekal ha?

p/s : Nak DSLR!!!!

2 comments:

Farhana Jafri said...

hahaha zman sch dlu keja nk pkai bju clour sma ja.. bila dh besaq ni rsa mcm geng boria pon ada.. kuang3.. syok la boleh jmpa kwan lma.. org kt sni ntah bila..huuu~~~

jemput singgah sini ANASAURUS :)

pak long said...

salam..
kaler putih..sempoi