Followers

About Us

The Inductance

Sunday, January 23, 2011

SMAC di CFSIIUM

S.M.A.C
stand for Sport and Martial Art Carnival
SMAC is an annual grand event in CFS
banyak jugak la xtvt2 yg ada
and semua course kena hantar wakil
so, budak2 Nilai pon turun PJ
memang meriah la..
tapi still under control lagi la
Ikhtilat in between sisters n braders macam longgar ckit
Maybe CB x cukop ahli kot nak pantau
oh ya.. CB tu Campus Buddies
qeja CB ialah memantau pergaulan bebas di CFS

And for sure, till now ENGENIUS which was an Engine Society  masih menduduki tempat pertama seperti tahun2 lepas..
bukan nak bangga
bukan nak riak
but that's the matter
Dan esok, last day of SMAC
probability untuk ENGENIUS menang tersangat tinggi sebab if i'm not mistaken there's only two games left.
1. Final Volleyball
2. Tug Of War atau dalam bahasa Melayunya tarik tali

GUD LUCK 
gO ENGENIUS gO!
i know yu ken duwit!
ONCE CHAMPION ALWAYS CHAMPION!
Engenius vs IRK
Volleyball
Kami sisters hanya mampu usha dari jauh
malas nak menempek!
penyokong tegar!
disebabkan semangat penyokong yang sangat waja ENGENIUS menang dengan agregat 1-0


p/s : layan SMAC ni at least xla omsix sangat!

1 comment:

Tok Esah said...

erh, uia pj gak ke?? ahaaha sekali lah kita!!!

hurm, tu gambar tiqa ke??

http://taq6889.blogspot.com/