Followers

About Us

The Inductance

Tuesday, January 25, 2011

I will let you go.. yes, I will!

Salam Ukhwah
Selasa datang lagi
aaaauuuuummmm
mulakan hari anda dengan TIGER

Merujuk muka surat 413
 Raymond Chang
Chemistry 
Tenth Edition
The longer Munet stay in PJ, the higher the rate of her homesick..
wokey, saya merapu!
sejemput idea pon tadak untuk post kali ni!

Lately, my pocket is out of cash!
aiyokk
semuanya sebab Kedah FM
sebab nak dengar radio Kedah FM kat PJ
sebab nak dengar radio on9 kena internet laju macam Ferrari
so, terpaksa lah bergadai  nyawa untuk membeli WiFi berbayar..
1 hari = RM 3
2 hari = RM 5
tapi ada diskaun plak
3 hari = RM 5

setelah ditambah tolak kuasa empat, jumlah yang munie dah bayar dekat budak WiFi ni dah dekat 20hengget..
dua puluh weyh!
makan KFC snack plate add on cheesy wedges pon lepas nih!
**------------------------------------------------------------------------------**
semangat nak balik berkobar-berkobar
rindu sama mama dan babah
macam gedix la plak
rindu la kat man ngan abah

mak
abah
tunggu cek balik na!
and actually, balik kali ni lagi bermakna sebab tak sabaq-sabaQ nak test drive KCV8***

Tok
terima qaseh untuk segalanya
tenx for da computer
tenx for da meja study
tenx for da bracelet
tenx for this laptop
tenx for da KBP 10**
tenx for da KCR 15**
tenx for da KCV 80**
kasihmu.. sayangmu...
semoga Allah membasnya..
tok... kaulah segalanya..
kaulah pembakar semangat!

p/s : Oh ya! tajuk tu macam tadak kaitan la kan dengan isi..


2 comments:

Heidi Shafiq said...

sweet uh rindu parenz.. :)

Eya said...

huhu..best gak bce cte2 psl life..