Followers

About Us

The Inductance

Monday, December 13, 2010

Proud to be Blogger UTAGHA.

Bukan salah mereka membiarkan aku sendirian di mahallah..
to live well or to live hell?
i choose!
ada kaitan ka?
lantak pi lah...
malas la nak ikot Mirah ngan Aifaa gi study..
satgi bukannya study tera mana pown..
menyembang yang lebih..
TAPI... stay kat bilik pown xla study sangat..
on9 yang melebih..

owh!! lama tak belogrunning..
sampaikan ada gathering kat TS pown munet xtaw..
huhuhu sedeh...sedeh...
but then tadi terbaca,
 ada gathering geng2 blogger utagha la Christmas nih!!
kat Taman Jubli Emas!!
alarrr tempat munet selalu melalot ja tuh..
insyaAllah, munet akan usaha untuk menghadirkan diri. 
Jom la pakat2 pi ramai2...
sapa yang tadak transport tu roger kat munet..
hahahaha
kita rempit dua... tapi limit kat sapa2 yang badan kecik2 ja la noh...
hat besaq sket dari munet tuh.. nak sqodok tart bley la kot..
haishhh... lesen qeta ada, tapi lutut dok ketaq lagi...

for more information regarding this gathering sila kelik 

ke-lia??
clear?

p/s : best sangat ka study dengan braders?? rasa macam x selesa ja kan?? 

No comments: