Followers

About Us

The Inductance

Thursday, December 16, 2010

awwww chak!




Salam 
Di saat mereka mentelaah Physics II and Maths III
Mataku berat nak memandang Organic Chemistry
ahhh.... kesiannya kat diorang kalau aku tidoq time depa dok study..
s0, untuk mengelakkan depa pown terjerumus dengan aktivitiku ini..
kakiku lantas bergerak ke locker mengambil Mr Acerku ini 
selipar PATTAYA ku sarung.. [knapa PATTAYA?]
lemah kaki ini melangkah keluar
ku tekan button lif menuju ke level 1
dengan harapan mendapat liputan wiFi yang terpower..
dengan wiFi berkuasa tenuk aku berjaya menghapdate Mr Blog!!
walalala

ohyeee
It's about the mini gathering of blogger utagha..
the venue have been changed to Pacific Star Parade due to some technical problem..
the date and the time still proceed on 25th Dec , 2-4pm
thet's all..


MISSING GIRL!!

Another teenager has found to be lost from CFS
sesapa ada terjumpak budak kecik lote ni..
sila pulangkan balik...


hahahahaha
Cek Zama jangan marah noh..
ni la klazmate ChemII munet,
jeles owh dengan beliau..
tiap2 minggu balik bersoka ria kat rumah..
tak aci!!

NEXT,
rindunya kat bebudak kat kampung!!
sayang2 kak muniue sekalian,
jangan rindu2 kak munie na
minggu depan kak munie balik na..

deq kim

aiman


youn chak ngan deq kim

p/s : Mak, cek nak balik!! 

"Wahai semangat kerajinan yang melampaw... ku seru namamu... hadirlah kerajinan, pergilah kemalasan.."

++da cukop sejam dah on9, kena naik atas balik dan tdoq dengan aman tanpa sebarang bayangan crita Saka Jentayu++

No comments: