Followers

About Us

The Inductance

Friday, July 9, 2010

mak guard is more powerful and trusted than PDRM

Alhamdulillah..
esok da start MidTerm 
wish munet best of luck kayh!

back to the main,
in this International College, mak guard and tok guard were the most trusted...
i don't know why, but this is the things..

this dawn [aroun 6.15am],
there was an announcement which had awakened all of us
"everyone, please wake up and check ur belongings"
sapa x gabra bila dgr announcement cam nih pagi2 buta woii?
and, yang paling pelik,
kredibiliti PDRM langsung x diamek peduli oleh pihak mahallah..
maybe for the sake of our college name..
pancake lol!!!!
x paham munet,
kes nih da mmg seyes pown tamaw report polis..
at last, kami ni as a student plak dok kena pi jadi guard..
jadi jaga malam2,
then esok pagi pi klaz abeh smua lentok!
ha, lagi satu!
kalo la betoi si penjenayah tuh lelaki and bersenjata, kami nak wat pa??
jerit?? for what??

argh... wahai sang penjenayah yang sangat licik, sedarlah kamu bahawasanya Allah is watching you..
sepandai2 kau panjat tinggi sampai rooftop KC pon, akhirnya jatuh ke tanah jugak la mangkok hayon oiii!!!!


p/s : x puas ati ngan sistem CFS nih!!!



jom study chem!!!


:.SEKIAN.:

1 comment:

Naqib Mohamad said...

pindah mahallah je lah... punya la susah nak tangkap, student jadi mak guard pun x dpt tangkap? tikus kot curi...