Followers

About Us

The Inductance

Wednesday, May 26, 2010

MAAFKAN MUNET

manusia.. tak pernahnya rasa enaf dengan apa yang ada kat depan mata kan?
bila dah ada connection internet, jiwa rasa kosong. tak tau apa yang nak dimuntahkan as a new entry.
TAPI bila lost connection, berjabu idea datang mencorah-carah 
haish.

then suddenly rasa macam nak share this things with all of my blogger friends
hebatkan??

p/s : the aim of life is to live, and to live means ....

currently munet have no more mood to blogwalking this nite coz nak abehkan my new novel nih!
[tunas]byHlovate =] ngeee

5 comments:

APAN said...

1stly nak sokong kenyataan mule2 di atas tu...bile ade internet, blur nak bukak pe...bile xde terkapai kapai ma.haha...

and 4 da job vacancy tu...bijak2 sape yg buat tu...sy nak copy...
izinkan saya...

munet said...

sila..sila..

Aidi-Safuan said...

aih, baca novel je? dah semayang subuh ke blom? :)

ciEk NiENa said...

owh, sangat insaf melihat poster ini.. :)

wadud@duad said...

wah memang membuatkan kesedaran sungguh :p

salam kenal dari wadud@duad :p