Followers

About Us

The Inductance

Saturday, May 29, 2010

JUMAAT YANG TRAGIS

sudah puas..
sudah puas munet menangis tadi
lantak korang lah nak kata hapa pon kat munet
dah gaya macam orang putus cinta ja tadi
ada ka patot munet  nanges time rempit tadih..
o0oh btoi la hg nih putus fius munet oii..

mak, cek mintak maaf banyak2 sangat!
i hurt u lotz kan mak?
maaf mak!

hari nih,
simptom2  PMS tamaw balik PJ sudah menular dlm diriku..
asyek nanges jerk...
pastu wat muka! muncung 4 inch..
bebai..

boley x kalo tamaw balik sana??
rasa macam nak quit ja
rasa macam dah down sangat nih
x sanggop rasanya nak menatap karya Raymond Chang!
nak mengafal mak cik organic tuh lagik!
tu tak termasok tok ngah Einstein..
rasa dah nak muntah hijau bila terfikirkan segala macam teori+formula yang nak kena ingat
tu baru pikiq.. haila munet..

p/s:
someone!
i need someone!
tolong masok pinang munet esok..
then, bley wat alasan x payah sambong ngaji!


kegilaan hari nih!

jika kau fikirkan kau boleh!

3 comments:

cikCEPET said...

hahaha~
sbaq yep munet...
nk ke c.cepet tlg carik jdoh.??
ngeheheeee

:))

Mijie said...

Sbar yer munet sbar..bese lah adat stdy kn..hehe..emm tgu lah nnti ad ar yg msk minang 2..hehehe..

APAN said...

agak drastik keputusan yg akan diambil tu...
jngan la sampai mcam tu ma...
selagi boleh belajar kena belajar...
nanti dah kawin dah payah dah...
suami mesti nak munet dok umah je...
huhu...