Followers

About Us

The Inductance

Sunday, April 11, 2010

HIJAU KUNING TETAP DI HATI INI

hidup perlu diteruskan
puas dia menangis
tangisan yang paling menyeksakan, tangisan dalam hati
"..man cry, tears drop on pipi, womens cry, tears drop to their heart.."
hepi enough??
sedeyh weyh...
lisabab???
dia sangat  berkeinginan nak tengok KEDAH lwn N9 kat bukit jalil tu scara LIVE!!!
tapi apakan daya..
dia hanyalah seorang anak KEDAH
anak jati kedah yang berhijrah ke Selangor demi masa depannya
dia hanyalah seorang student yang terpaksa akur dengan undang2  yang dijalankan oleh tok guard
dia juga seorang insan bergelar Munieroh bt Osman yang patuh kpada cakap mak dan abahnya..
dialah seorang gadis yang xtaw nak tidoq kat mna klo p bkit jalil tu..

dia hanya mampu bersabar dan menyokong pasukan Hijau Kuningnya dari jaoh
dia juga hanya mampu melihat penyokong2 kedah yg lain sibuk bergegas bersama2 jersi Hijau Kuning menuju ke bukit jalil.
hanya kerna dia keseorangan memendam rasa itu...

dan ketika mereka2 sedang sibuk memekik n memekak
dia hanya mampu melompat2 anak di gym level 8
dia hanya mampu melolong di situ bersama 2 org lagi rakan seperlolong
mereka menjerit seperti brada dibukit jalil
astagfirullah...
mna dia suara sebagai aurat mereka??
mna??
relax ar...
mereka di level 8 lar...
level yang kosong x berpenghuni..
so,....
lagi sakan lar mereka terjerit terlolong
dan hati-hati mereka teguh bersatu menyokong kenari
dan semaken membara apabila mendapat khidmat delivery teh'o ais dr UKCII

KEDAH...
kau kalah penuh maruah
x terdetik rasa malu di hati ini
sayang ampa semua
muhymeen
badrol
helmi
thiru
n others
seriously hatiku basah tengok no 1 snyum tdi..
x pa... xpa... ni bukan rezki kita
maybe Allah nak bgi kat kita yg lbih hebah
sapa taw kan??
doa lar byk2
n pakai lar tight time men bola
ni x, smua katop, tpi lutut bukak...
x berkat lar mcm tu..

kepada sahabatku
Nadzirah Md Akhir
Hasanah Othman
Nadia Amira
tenx for the memory that we build together
tenx sbb bawak munie pi tengok tempat yang nama SOGO tu
hahahhaaha...
pi tgok budak2 mandi kat Park tuh
hehehe... best gilak ngan ampa semua!!!

nadz... xpa...
berbaloi kita lari ligan Rapid U85 td
berbaloi jugak kita lintas jalan macam ayam bru terlepas dri lau
berbaloi jugak kita kna sound ngan mak guard
berbaloi jugak kita pecut dri pagar ke KC
berbaloi jugak kita melalak ngan bdak SMKAK tu kat gym
xpa..xpa...
helmi snyum sweet gilak!!!!
dan x lupa jugak yang memang berbaloi kamoo lari balik ZC @ 12.30pm..

p/s:  dah xdak duet nih!!!!!

No comments: