Followers

About Us

The Inductance

Saturday, March 13, 2010

wat hepen??

huwarghhh...
belogku???
kau sehat x??
knapa ngan hg ni blog oiii??
hg x mkn ubat ka??
ka hg silap telan nih??
sedeyh lar munie klo mr. belog wat pangai cam ni..
allololololo
jangan lar majuk mr belog..
munie ni bknnya species yg pandai kalo masok bab pujok rayu merayu nih..

tengok r belog munie nih.. 
dah x chanteq lar..
tataw jadi apa..
layout???
biaq pi ah kat dia, janji x kaco hidop orang len...
hehehe


dan sebenarnya cuti dah nak abeh
munie maseh lagi x puas dok kat umah

dan sebenarnya result dah kluaq
terok!!
not my aim!
but redha jer lah..
Alhamdulillah..

dan sebenarnya petang tadi kluaq lox stuck ngan abah n mak
melihat keletah remaja2 di city plaza yang sangat WEIRD!
yurk!!!!
x suka ah pi situ on weekend!!
munie nmpak smua org cam pelek gila
tataw la kalo munie yang mmg  x up to date
hermmm

dan sebenarnya
time nak bayaq parkg'
ada ar stu geng nih
laki + pompuan
pakai tudung
pakai jubah lagik
ditambah plak pakai hijab yang mmg nmpak mata saja ah
tapi dok menggedik ngan laki
bukan niat nak kata
tapi ni teguran untuk diri munie sdiri 
nak buat apa pown 
pikiq mak abah kat kampong!!!









dan sebenarnya munie dah nak tidoq..
kk...
dapat tido ngan bahagia bila dah harvest tanaman2 kat Farmville
bila dah upgrade farm bgi besaq
bila dah abeh cash lam FV tuh..

p/s : esok terpaksa melalui manusia2 di city plaza lagi!! bakal bergembira dgn siti salihah ahmad... then nak wat date ngan Zaim n Sue!!!



pix 4 da day!!!


No comments: