Followers

About Us

The Inductance

Wednesday, June 22, 2011

WORDLESS WEDNESDAY ##2

19 comments:

Pakcu Sofi said...

depan dgn belakang berbeda reaksinya,,haha

Cik Nad A.J said...

hahaha.. budak yang kt depan tu comel lah ! XD

munet said...

@Pakcu ~ ha'a.. excited state melampaw-lampau nih..

@Cik Nad AJ ~ ni pakwe munet. jangan kaco lah.. hehe

syazwan aizad bin abdul mutalib said...

wahhhh..style3..
meh singgah2 meh >
syazoneznat.blogspot.com

efa said...

budak bju kuning tu kta yey aku leh lompat tinggi maka yg budak berbaju pink geram sb tak leh lompat tinggi ahaha yeah nice pic la munet :)

munet said...

@Syazwan - hehehe, bereh2..

@efa - mentang2 la post ni wordless, ampa main boh ja caption gmbaq ni kan.. hahaha

cintatulip said...

smart!!

Hans said...

hahahaha
yg depan terkejut sebab yg belakang melompat
ekekekeke

Wordless Wednesday #3

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

OH YESS~~~~MELOMPAT LEBIH TINGGI

=)

akueker said...

tetibe teringat gmbr kat tngga zc dulu..

Cursefinger said...

nice picture. budak depan tu... haha.. :D

Entri baru! >> Wordless Wednesday #1 - Hancur hatiku apabila..

shalina samsudin said...

adik ! cumel !
eh ! jangan lompat ! nanti jatuh :)

Azua Yana said...

munie!! nak tergelak pon ada tgk budak kecik baju pink tu.dr dulu lg org pasan budak neh kalo pakai bedak mesti nk bg nampak yg dia tu pakai bedak.hahaha sungguh unik!

Cik Domo said...

tingginya!

Latest Entry: Wordless Wednesday #1

munet said...

@kak qiah - tenx!

@hans - haha, yg depan mana nmpak yg blkg dok buat apa kan??

@GKSB - dok mai menyanyi pulak kat sini noh.. haha jom lompat2 jom..

@furas - ha'a kan.. penat o0o lompat kat tangga tu.. da la malam time tu, huhu rindu mg la purah!

@cursefinger - tenx, budak depan tu mmg sllu salah memek muka..

@shalina samsuddin - kalau jatoh, bangun sendiri.. hihi

@pan - bedak tu tok dia yang tempek.. buaih sangat, nak boh elok2 mana bulih.. lasak.. haha

@cik domo - hoho.. efek lebih ja nih, padahal tadak la tinggi mana pon..

Azua Yana said...
This comment has been removed by the author.
Azua Yana said...
This comment has been removed by the author.
Azua Yana said...

hahah...kemaih tok dia tempek bedak.boleh jd trademark dh tu

Azua Yana said...

hahah...kemaih tok dia tempek bedak.boleh jd trademark dh tu