Followers

About Us

The Inductance

Wednesday, March 10, 2010

suzuki n karisma merempit

tdi kluaq nak pi bli tiket bas ngan Nadz
then dea ckp dea da kat Gunung, umah toknyer
so, munie pown memecut lajulah motoku menghala ke Gunung
habeh bersepah habok2 atas jlj tuh tatkala munie rempit dgn kelajuan 60 km/h
then dah sampai kat gunung,
melalot ke Taman Jubli Emas plak
hehehehe
dasar keboringan melampaw dok kat umah
pi lepak2 kat situ
maen mainan2 budak2 sbb tadak org nak maen
then sembang2 meqapu ngan sorang abang yg dah macam ayah org yang lupa anak bini kat umah
alahaiiii
munie..munie...
suka suki ja ckp ngan org yg x kenai
tapi tu lar realitinyar..
bila munie ngan nadz bergabong
semua org kami wat mcm kawan.
HA!!!
tadi nmpak pelangi yang sangat indah!!
teruja sangat
sebab pelangi tu mcm nak full
tapi nmpak kaki dia ja..
ngah sonok2 maen
gerimis menurun plak,
so gerak lar kami menghala ke pacuan dua roda kami yg dipakir seberang tasek tuh..
smntara nak sampai kat moto kami yang sangatlah jaoh tu
dan jugak lar kami dok cegah maksiat n snap pix lagik


then bergerak lajulah kedua makhluk itu bergegas mendapatkan pass flight ke puduraya di shahab perdana
berterbanganlah not-not 50 dalam matawang Malaysia kepada penjual itu pass
bukan Airasia menjadi pilihan kami
bukan juga MAS
tetapi SWARNABUMI
menjadi pojaan hati mereka
Apakah???
hak3...
adesss.. 
flight yg x femes lgi serabut servisnyar..
lantaklah..
tawakkal ja lah..



p/s : tengah mengenang kembali kelas muzik waktu skolah rendah sbb dah lupa cara2 nak men recorder~~

No comments: