Followers

About Us

The Inductance

Thursday, March 11, 2010

aku anak mak dan abah

di kala pagi mengunjung tiba
suria mula menyinar indah
sinar cahayanya mula menembusi celah2 tingakap bilikku
namun
tidurku sdikit pown x terusik dek biasan cahaya tersebut
arghhhhh
hari ni mangket lambat lgik!!!
dan juga hari2 sebelomnyar
bila maw brubah nih???
anak dara ni konfem kna reject dah!!
hak3...

seusai selesai tanggungjawabku mengemas rumah tangga nih..
terlintas di fikiran untuk mengimbaw kembali kenangan masa lalu yang indah dan gelita
lantas kaki ini melangkah laju mengahmpiri almari yang menjadi store simpanan seribu satu memori ahli2 di dalam rumah ni
ku buka satu demi satu album2
lalu terserlahlah aksi2 ganas semasa zaman ribenaku

dulu2 slalu ikot tok pi masjid

hasil kerja Mak Langku

Bapak sepupuku @ Pak Lang Aeizat


zaman tadika
umurku 5 tahun
aksi bersama abangku!!

 
jejalan

hahahaha...
mataku memang bulat dari kecik k!!
actually ada banyak lagi picx time kecik2 tpi mls ah nak tujok kat umum sbb saya sangat chumil waktu itu

then, selepas memunggah album2 tersebut
saya pown memecut laju motorku
pusing2 kampung tatkala matahari sedang memacak tinggi menghala ke sekolah rendahku untuk mengimbau kembali zaman persekolahanku
masok skolah
jumpak cikgu2 kesayanganku
pelok cium salam cikgu2ku
borak2 sket
then cikguku  blanja mkn minum kat kantin
bincang pasal prestasi pelajar2 skolah
pasal UPSR
pasal disiplin pelajar zaman sekarang
ok!! munie tipu
mna lar munie brani nk msok skolah tu
segan lah nk jmpa cikgu2
actually munie pi amek adeq munie lah..
hak3...

balek umah pi amek spupuku yang sangat chomey kay umahnyer
satu2nya adeq spupu prempuan yang aku ada dri famili mak
budak yang banyak cakap and banyak komen
suka berlakon
suka siap chanteq2
suka tegoq org2 kg
kuat bebai
kuat makan ais, hari2 nak pi kedai bli ais
kalo suruh dia nyanyi
dia akan sebot "nyanyi..nyanyi.." berulang kali 
adessss
cakap pon tak te'uih

chomeykan adeq spupu munie nih???


p/s : esok result SPM kluaq!!! result sem 2 pown kluaq!!!




No comments: