Followers

About Us

The Inductance

Tuesday, August 27, 2013

Giveaway Senyuman Maneh Menyerikan Suasana Hari Raya

Assalamualaikum. Dan salam lebaran.

Lama tak up entry. Kena ucap thanks kat GK ni sebab buat GA ni.. Baru ada semangat nak up entry bila ada hadiah.. ehhhhh...

Untuk info pasal GA ni boleh tekan SINI
Dengan lafaz Bismillah...So, inilah gambaq yang nak dipertaruhkan. Nampak dak betapa manehnya senyuman kami semua.
Okey, sebenaqnya ni gambaq raya tahun lepas. Kira aci la kan??

1.


2. SLOGAN
Saya nak menang produk Fair And Lovely kerana keberkesanannya dalam memulihkan kembali kulit saya selepas PLKN dulu memang hebat. No doubt!

3. Dari dulu lagi dah follow blog GK. Hehehe


Lagi beberapa minit lagi nak habis contest ni baru tergedik2 nak join! Kalah menang adat permainan. Tapi kami nak menang jugak!! Tak kira!!

2 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join GA....

=)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/