Followers

About Us

The Inductance

Thursday, February 16, 2012

The next step.

Too much things to write down here. Too much story to write. And at the end nothing is done.

Before that, salamualaik and hye.

The first step dah berlalu. Walau tak cukup jaya dan A. I'm happy enaf. Bersyukur dengan apa yang dikurnia oleh-Nya.

Dan kini, sudah berada di minggu ke-2. Semester 2. Tak taw nak describe macam mana perasaan ni. Berhadapan dengan lecturer yang almost international punya level. Depa punya English memang susah nak paham. Tawakkal ja lah. Calculus 2, Electronic, Programming, Workshop, Lab, Ungs and BM.
Total credit hour 16.5. Sedikit cuak.. banyak cuak sebenarnya. =.=

Susah. Bila pendam sorang2 rasa macam sangat berat. Rasa macam dah nak terbalik. Nak teqeyak? Hey ya! Dah besaq gedabak macam ni mana boleh teqeyak cek oii. Just endure it a little bit more Munet. I believe you can do it!

And today, 16 Feb 2012 is Kak Teh's birthday.
I don't know what to do.
Sungguh kaku. Tak taw nak react lagu mana.
Awkward pelik. Rasa semacam.
Naseb bek ada FB, kalau x memang xtaw lah birthday beliau.
Sorry Kak Teh... Bianhe..
And till now, rasa macam ada yang tak kena. I don't know what it is. Just feel it deep inside here.
Dah telepon rumah dah tadi, lega bila dengaq suara tok yang angkat fon. Ceria. Hingaq. Qeyoh. Sampai hati depa buat kenduri xhabaq kat ceq. Apa-apa pon.. rasa sangat lega bila dengaq suara tok tadi.. Lega sampai ayaq mata ni bergenang.

Dah jadi rojak. Sori.

No comments: