Followers

About Us

The Inductance

Friday, November 4, 2011

the view of auxiliary

Assalamualaikum..
well, tajuk nak gempak ja.
Tengah serabut pikiaq macam mana nak buat auxiliary view ni. Baru pikiaq, tak mula buat lagi.. Drawing set pon tak xentuh lagi..  tapi dah setat dan mola pening.

Alhamdulillah.. dapat jawan Static dengan jayanya walaupan banyak kekompiusan dan kecelaruan juga pertindihan jawapan berlaku.

Esok kelas Drawing smpai Satu, pastu nak kluaq pi SOGO.. Sabtu balik!

B A L I K

B A L I K

B A L I K

Satu perkataan yang menggaris sekuntum senyuman paling indah dalam hidup ni.
terima kasih laa kat tok, mak, abah, tok wan.. susah-susah nak sembelih sekoq lembu sebab cucu depa balik.
Muahahaha  jemput la bersila kat umah Munet hari raya ke-2 na :)

Can cin cau.. nak pi melukeh sat.

p/s : kan best kalau drawing ni kena boh kaler.. baru la nmpak semangat sikit nak buat :)

No comments: