Followers

About Us

The Inductance

Sunday, October 30, 2011

Se-Te-Reh

Assalamualaikum pembuka bicara.

Di saat ini FB sedang mengalami kemurungan melampaw dengan aku. Aku tak taw pasepa dia dok buat perangai time-time exam nih. Maybe dia suruh aku studi sungguh-sungguh. Tapi dia xtaw, aku ada blog. So segala idea yang mencurah2 nak buat status kat FB dicurahkan kat blog. Ha-ha.

Satu.
Kenapa mereka merokok? Aku tak kesah kalau boboi yang perah-santan macho tu yang smoking. Tapi, sangat hudoh piang bagi aku kalau gegel yang pakai tudung, pakai baju kurung time pi kelaih dok berasap sakan kat drying chamber tu. Sangat tidak perempuan! Aku ulang SANGAT TIDAK PEREMPUAN la weyh!! Ya Allah, dulu aku langsung tak taw pasai benda nih. Sampai la one day ada budak2 bilik sebelah dok bising2. Tapi at that time, I was like 'betoi ka?'.. Haishh, selagi aku tadak bukti 'I'll never belive that'. Then, she's like giving me a hint. She walk nearest to me.. sangat near sampai I can smell that 'bau rokok'.

And now, sama-samalah kita berdoa agar mereka berubah. And semoga Allah sentiasa memelihara iman Munet yang senipis bawang ni. Semoga Allah sentiasa jauhkan Munet dari turut sama terlibat dengan mereka.

Dua.
Back to the main point.
Am I se-te-reh? Baca stress.
No! I'm NOT!

Tiga.
Jadual untuk minggu ni.


Till now, lalalala tatatat tititit

3 comments:

H Y D E said...

sangat fak girls yang merokok. walaupun dah biasa, tapi tetap rasa bizarre bila tengok. damn pelik.

seperti biasa, munet kan strong.

munet said...

bizarre? wat's that?
huh tenx abam naim yg hot tapi ada lesung pipit :)

H Y D E said...

bizarre = aneh.

sama-sama. kami tak hot pun. ha ha ha