Followers

About Us

The Inductance

Tuesday, August 16, 2011

Piccas on Berbuka Puasa with KBU at Kuala Perlis

Yehaaaa
Assalamualaikum
Berjaya pon menghaplod beberapa picisan gambaq

Pada 13 Ogos yang lepas... jeng jeng jeng

Kami, iaitu adekbadek KBU atau Kami Blogger Utagha telah mengadakan satu majlis berbuka puasa di Kuala Perlis, Malaysia. Majlis yang pada awalnya hanya sekadar suka-suka telah menjadi sangat meriah dengan kehadiran sembilanbelaih orang ahli KBU dan dua orang asing.. (I mean bukan ahli KBU)

Destinasi pertama yang dituju ialah Hotel Putra Palace. Di situ orangorang KUAT KBU telah berbincang dengan wakilwakil Persatuan Belia Azamuda mengenai satu collaboration event yang bakal berlangsung pada 20thAugust nanti.

Kak GKSB, Kak Shida, Kak Kira dan PakCu bersama tiga orang wakil AZAMUDA tengah rancak berdiskusi.
Munet sebagai usher ja.

Tiada motif lain selain untuk menampilkan wakil AZAMUDA

Selesai meeting selama 30menet kami pon bergerakgerak menuju Kuala Perlis

KakAida-KakHusna-KakNora-KakGKSB-KakLiza-KakShida-KakKira-PakCu
Semua kena boh kak kat depan.

Berfoya-foya sementara tunggu PakCu nak azan 



Masanya sudah tiba



p/s : Actually gambaq ada lagi.. tapi line seselow ni amat jeles. Namun begitu, tak semua gambaq elok sebab mood xberapa sehat. Sorri kakakkakak dan abamabam na.

10 comments:

H Y D E said...

gambar terakhir tu awesome gileeeeeeee...... betul betul capture moment kelam kabut masa tu :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

haha suka pic terakhir tu

dan pic kedua tu

=P

RasyidHamid said...

takde button like ker? haha

mikro_kokus said...

Pic last tu terbaik... reaksi muka yang penuh semnagat hahaha~

tomatokering :) said...

tak jeles langsung ! sobsob T_T

kiera'sakura said...

terbaik...hihihi..

munet nanti akak nk soft copy gmbr blh dak? :D

nora amila ghazali said...

pic last tue... huwaaaaaaaaaaaaaaaaa maluuuuuuu....... :(

aDisH.sHidA said...

syooooooooook nya bila dpt kumpul ramai2 cmni

♥yaya budak suka embun♥ said...

gambaq last cam best ja :P

Pakcu Sofi said...

terkangkang amek gmbq ;p