Followers

About Us

The Inductance

Friday, May 27, 2011

WILL Be AWAY FOR THIS WEEKEND

Kadang-kadang munet rasa yang 24 jam tu pendek sangat, tak cukup dan tak puas rasanya jangka masa duapuluhempatjam tu. Rasa macam nak take a deep breath pown dah tak sempat. Rasa macam dah sesak sangat.

Kadang-kadang duapuluhempatjam tu macam a very-very long journey we'd to treasure. Sangat long sampai tak taw nak buat apa. 

That's what a mans are.

Tak pernah nak bersykur. Mak pown selalu kata Munet ni tak qeti nak bersyukur. Tak qeti nak kata Terima Kasih pown kat mak. Mak, cek malu la nak cakap depan-depan. hew-hew..auuwwmm..

Dan Jumaat kali ini bakal membawa Abah, Mak, Abang, Munet and Adik melihat keindahan Malaysia.

Semoga perjalanan Munet Sekeluarga dipelihara olehNya.

Dan harapan Munet kali ini tersangat la menggunung. Ya Allah eratkanlah hubungan kekeluargaan kami lima beranak.

I LOVE YOU THIS BIG
Mak Abah Abang Adek

p/s : I feel like crying listening to this song!

KALAU NAK SOUVENIR FROM MALAYSIA
DO TEXT ME IN FB OR PHONE.
hehe

OCEAN OF LURVE,
MUNET

No comments: