Followers

About Us

The Inductance

Wednesday, May 25, 2011

Penaga, Penang

Assalamualaikum semua..
Pada hari Sabtu yang lepas.
Satu rombongan ke Penaga, Pulau Pinang telah dianjurkan oleh adik bersama Alphardnya ke rumah Cikgu Ayu.
Cikgu Ayu bukanlah seorang cikgu seperti yang diagung2kan dalam lagu Khalifah tu.
Cikgu Ayu ialah seorang jurulatih fizikal masa PLKN dulu.
Cikgu Ayu saya.. eh silap. Cikgu Ayu kami sangat tough.
Tengok dia buat monkey rack selamber jer.
Munet nih lari dalam ayaq lagi sbb jatuh time monkey rack.
Dah la tu, time abseiling (yang turun dgn tali) tuh Cikgu Ayu siap boleh buat muka tadak perassan ja turun.
Memang tough gila lah anggota RAMD sorang nih
Walaupun nampak ja tough, tapi Cikgu Ayu la yg selalu lepak2 dengan kami semua.
Layan kami macam adik2 ja.. siap beli teh ais lagi kat Munet.



Perjalanan kami ke Penaga mengambil masa hampir 5 jam
haha sesat punya pasai.
Even ada GPS pon sesat jugak
Jalan punya jalan tengok2 ada satu umah tu org pnoh dok tunggu kat depam.
Ha-ha
satu rumah keluaq sambot kami.

Adik as the driver of the day

Munet and Fas di tempat duduk belakang, time ni otw pi ambek Jie

Bukti kami bersosial sampai ke malam

Lunch at 9.00 pm at Restoran Mama
Last but not least,
sekali kita kawan 
kawan buat selamanya na!

Face of the day :
Adik
Jie
Panjang
Fas
Munet

Salam Alaik

1 comment:

ASaDa RyutaRo said...

biar betik malam baru lunch.. isk isk.. dahsyat dia ni bersosial. hahahaha