Followers

About Us

The Inductance

Saturday, March 12, 2011

I WANNA BE SOMEBODY SOMEONE

Assalamualaikum
well hello there world~!
[terjebak dengan virus ANUAT HADI pulakk, sapa ada vaksin?]
fuh..fuh.. lama laaa tak hapdate, dok blogwalking ja.. maaf la nowh.. bajet macam ada ja org dok jengok belog ni..

Seventeenth March Twenty-Eleven
am waiting for you patiently since the last two weeks
Oh God, please  make me pass for Chemistry 2
am begging you Allah..

oh haa~!
Hampa nak taw dak yang munet la ni tengah cuti berpantang selama 7 bulan.. Ya TUJUH BULAN... sila jangan jeles..
Berikutan hal di atas, munet had decide to start working..
learning something new in this 'penoh pancaroba' world is tougher than what i'd thought..
Actually, qeja munet senang ja sebab qeja ni diwujudkan khas untuk munet yang tadak hapasatu nak dibuat time cuti ni..
Anak menakan tok yang jugak sepupu mak yang ku panggey Pak Long bagi satu qeja kat munet..
tataw la nak kata qeja apa, kerani pon ada, office girl pon ada, babysitter pown jadi jugak sbb on weekend kena bawak anak pak long pi opis..
Qeja munet tadak la sosah sangat..
just check email kalau ada kes baru, then wat report pool pastu wat payment..

Dah setel semua qeja baru on FB..dah cemuih FB tengok TV.. habeh tataw nak watpa munet men X-box plak..
qeja macam tak qeja ja..
Haishh


No comments: