Followers

About Us

The Inductance

Monday, February 14, 2011

Ber'Perlis' Seharian dengan KBU

Ahad yang havoc.
That's the most suits words to say.
Bangun pagi tadi dengan qengkong yang macam nak tercabut, munet dah set dalam pala..
hari ni MESTI pi library..
by hook or by crook.. MESTI.. WAJIB... 
but then, tengah dok pegang penyapu nak sapu sampah tangan ni gatai pi on laptop..
pastu tengok status Cik GKSB kata nak pi Peghelih jumpak Liza and Nora, so apalagi..dengan muka takmalu+takmandi pi komen kata 'nak ikottt'..
at first tu macam main2 ja..
then, Cik GKSB kata nak pi ngan bas..
so, siap2 semua 'home'work and belit2 selendang xgadoh iron..
jalan kaki pi tunggu bas..
dalam dok tunggu bas tu DUPDAPDUPDAP tok sah dok kata la..
ish.. malu aih nak jumpa Cik GKSB
macam2 la pikiaq
then bas sampai, pak cik driver tanya nak pi Kangar ka?
munet pon hanggok ja lah.. malas nak layan sbb ingatkan dia saja-saja tanya ja..
dah la munet dok ketaq pala lutuit nak jumpa Cik GKSB mmg buat dek ja lah kat drebar tu..
pastu nampak ada orang dok lambai2..
Cik GKSB dok qenyeh ja..... sambil riba anak dia..
kmudian duduklah daku tersimpul malu disebelah GKSB
apa kami buat ataih bas tu biarlah resia..

Sesampai saja di Stesen Kangar,
sebuah ViVa KCL**** setia menanti untuk membawa kami berjalan2
inilah The person of The Day
Kak Liza (xpa ka kami letak 'kak' ni?)
yang banyak menghabiskan fuluf pada hari ini..

Selepas menyambut kedatangan munet n GKSB
kami berlepas pula ke UITM Arau untuk menjemput Cik Nora kita dan terus terbang ke Padang Besaq..
just ignore the way it's lie bcoz u're amazing just the way you are..
GKSB bizi dok layan anak
Ni la Cik GKSB
terjumpak pulak Singa dok kutip angpau
Kak Liza dok kalut snap gambaq naga
Ni la Kak Liza
Nora punya khusyuk dok tengok apek nsem dok main gendang
This is Nora
mereka tanpa munet

Setelah itu, Kak Liza n Nora nak tunjuk C-Mart Arau yang menjadi kebanggaan Perlis kat Cik GKSB since GKSB xpenah taw apa itu C-mart (munet pon xpenah pi, tpi penah lalu la)

C-Mart

ada hati nak nek keta token.. kui3

Lastly, semua kembali ke pangkal jalan dengan sedih.. Apa apa pon, memang best la jumpa hampa semua.. 
Terima Kasih tak terhengga munet ucapkan..

ocean of lurve,
munet
Assalamualaikum

5 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

munet , GKSB ade anak dh ke?

munet said...

hehehehehehewww... adik dye la acik zama..

nora amila ghazali said...

aduhhhh malu ngah kusyuk tue.... hahahahaha

AkUr0 Chan ^^, said...

amb0i aih..byknya dia candid~xpala..pgil je i kak liza~hehe,munet p0n dh sebaya ngn adeq kak liza..dia laki~hehe,nati leh kenen2kn..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahahaha..

tudia..

kan dah ada orang salah paham..

anak ker??

kih3... =)