Followers

About Us

The Inductance

Wednesday, January 12, 2011

Tahun baru, Boypren baru


Alhamdulillah
Petang tadi abah kol
Abah habaq kata nak pi amek KCV 8105 bawak balik umah dah!
Oleh itu ViVA Elite Ezi ini dengan rasminya diiktiraf sebagai a part of Tuan Haji Ismail families member!
Dan sebenarnya, perkara ini telah membuatkan jiwa dan ragaku semakin eksaited nak balik raya bulan dua nih!!
________________________________________________________

Jutaan terima kasih kepada semua yang telah menyokong kami sehingga ke tahap ini..
Actually, they are the residents of KC 618
We are roomies!!
Yang kecik lagi biru itu ialah Mira aka Adeq
Yang kecik jugak lagi pinky2 itu Aifaa aka Maaaakkk
Yang gemok gedebab tu sapa xkenai memang nak kena luku dua das la kan..

p/s : nak balik!!

2 comments:

Amna Jia said...

seronoknya dpt transport sendiri.. :)

its.me.aku. said...

haaa..munie,,boleh la bawk saya ronda rondi noo..ujan pon xpa da la kali ni.,,hahaha