Followers

About Us

The Inductance

Tuesday, December 28, 2010

STYLE UR HIJAB


syarat penting nak join!!

1)  gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer !  )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )

cepat -cepat..gua suka hijab ! >_<




Memandangkan syarat-syarat wajib kahwin dah sempurna,
eloklah munet mendedahkan gambaq yang bakal dipertaruhkan..
wooot...wooot...
since, the Mr Woot woot said that purdah digalakkan, 
mai sini nak boh satu-satunya gambaq munet yang berpurdah


HA! tudia aihhh..
nampak gambaq ni macam gedik la pulak..haishh
n pelek ckit sbb batang idong tu mancong sangat kowt..

sebenaqnya, x harap sangat pon nak menang sebab 
peserta2 lain pon sangat berbakat, ada style dan walaweyyhhh
s0, sapa la cek nih nak jadi JUARA pulakkan??

dan
.
.
.dan.
.
.
akhawat yang akan ditag ialah
Mina
Pipah
Anis Husna
GKSB
Qama

1 comment:

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

jom join contest kat woot woot !

best of the best contest !