Followers

About Us

The Inductance

Thursday, December 9, 2010

dah lama x berjumpa, rindu rasa hati

Salam Ideologi..
fuhh...fuhhh...
huisshhhhh..
habis aihh berabok + bersawang  belog nih...
sosah sangat laa nak dapat tenet la ni..
s0 terpaksa la menapak ke Library 3 tingkat ni semata2 nak dapat wi-Fi yang power nih!!
sedang rajen di library...
tenet rempit o0o


Lately nih, rasa macam sangat x berguna..
minggu lepas asyek mnyusahkan orang ja..
ni semua sebab mak cik Mahallah la..
orang penat2 buat ayat n buat surat sbb nak balik kg ari rabu..
sekali Principal sign n tulis, NOT APPROVED
ayaaakk...
orang buat cara elok x approved pulak,
so terpaksa la fly without wing ke Hentian Duta malam2..

owhh.. i'm breaking the rules!
selamat x kena saman...

ini contoh dress code yang betol ya adik2..
 ah ha! lupa plak..
Last 3rd Dec 2010,  I've got a new SE phone!
huhuh... abeh loh elaun eden...
mai sini cek  nak ciwi ckit fon baru nih...
ini bukan idaman cek..
himpun duet x sangga2 sebab nak bli DSLR
skali terbeli nset plak..
ish2... lepas nih kna himpun duit lagi la nih..

hahaha ciwi lagi..
[ sapa xtaw ciwi tu apa sila bukak kamus KL-Kedah la na..]



NEXT...
even da basi dah pown story ni.. tapi still nak publish gak..

ini cerita about my silatian's family

DATE : 27/11/2010 [ok! sangat kuno kan?]
VENUE : Zo0 Negara + Putrajaya
TRANSPORTATION  : Van Din
FEES : RM 30 including lunch n kudap-kudapan
TIME : 8.30am - 9.30pm
VICTIMS :
Pilot : Izzudin Azizi
CO Pilot : Shaket
Passengers : Munet, Nanad, Hazfarahin, Feni, Bihi

let's piccas tell the rest..








cukop la kan??
cemuih plak dok tunggu nak download picca nih...

p/s : you know what?? i hate being a chaperone for both of you!!!!!

last but not least! afwan semua =)

No comments: