Followers

About Us

The Inductance

Saturday, October 30, 2010

i'm throwing away!

luahkan!
lontarkan!
coretkan!
walau pada sekeping kertas A4 lebihan sem lepas..

mengapa??
why i kept making my abah susah hati??

semalam..around 9.30pm
munet tengah online..
dekat cni..
tempat yang sama, 
seperti malam2 yang sebelumnya, seperti selalu..
abah datang menghampiriku..
"cek nak pi bila??"
[diam]
"cek kena pi bila?"
[bisu]
"boleh pi bila2 ka?"
[geleng]
"cek tak mau pi dah ka?"
[speechless]
"cek nak sambung dekat mana pulak? habaq la kat abah.."
[the sky is crying.. so do I]
"pi tidoq, esok habaq kat abah na"
[tunduk]

abah.. kak sayang abah!!


dare yourself to dream, and dare yourself tu fulfill it!
i do have a dream!
i do have my ultimate goal!

impian
cita-cita
everyone did own it!
what is a dream actually??
it's depend on how you take it.
a dream... boleh jadi something yang kita nak tpi tak kan tercapai.. it's like mimpi, ilusi or..
or
suatu impian yang kita nak fulfill, come hell or high water.. yang boleh jadi realiti
[cilok dari Hlovate]

for me, it's a dream that are not to be fulfilled!
just a dream..impian yang xkan pernah tercapai! never. ever!
then, i started to spill all thing out!!
i have stop dreaming..
just follow the flow
but then, rasa macam kena gelek dengan ahli sumo!
sangat down!
rasa macam dah x boleh bangun!
rasa macam satu badan dah lumpuh!
Ya Allah!!
bantulah aku..
berilah aku kekuatan!

tekadku : kena study Chem elok2 nih!! kena hapai betoi2... maybe ni peluang untuk munet pebaik balik apa yang x betoi... Alhamdulillah munet study kat U**, kalo dok kat tempat len mmg da kena kick la nih!! siap kena flying kick lagik!! orang hantaq mengaji jaoh2 hang dok pi buat hu-ha kat sana sapa suruh?? dok perabeh duit mak bapak ja!!

[bila mak ngan abah x marah, terpaksa la marah diri sendiri!!... depa bukan x marah, cuma x tunjuk kot.. tataw la.. erm... macam mana nak marah, kalau cakap elok2 pown munie dah meleleh abeh, ni la masalah kalau ada anak pompuan sorang nih..]







No comments: