Followers

About Us

The Inductance

Saturday, July 31, 2010

WAJADIRI NASIONAL 2010

memilih untuk berada disini bukanlah seperti yang telah ku rancangkan
memilih untuk menyertainya..pada awalnya hanya sekadar untuk bersuka ria, melepaskan beban didada... namun, faedahnya yang datang berlipat kali ganda membuatkan munet sedar bahawa ia bukan sekadar satu medium untuk mereleasekan stress di minda.. pengisian yang pnoh meaningful..
dan hari ini,
segala usaha kami sepasukan berbaloi..
first time join martial art in my life..
first time masok tournament spnjg sthun lbih dah kat CFS nih..
first time...
and we had make the name of UIA PJ bergema di Main Hall CAC, UIAGombak petang tadi..
Alhamdulillah, walaupun pluang nak mng langsong x bercahaya,
namun kami still mampu merangkul tempat ketiga dalam Wajadiri Nasional 2010, Kategori 7, 6 Buah Jatuh (KHAS) IPT (WANITA)..
first nice trial..
first sampai CAC da cuak sbb smua peserta lain macam gila stylo lah..
siap uniform segala bagai lagi..
kami nih,baru peringkat jatuh..so tadak uniform lagik..
then, bila jalan skit, msti ada org tnya
"sekolah mana dek?"
haila...

 sesi ramah mesra lepas smua org mcm tension sbb buat silap..
standard la weyh..
wakil UIA PJ
8 orang ja..
tengok UTP, UTM Skudai, UIA Gombak, UIA Kuantan, KUIS, dan laen hantar wakel macam pnoh sejibik bas ja..
then, bila wat sorakan mmg pecah cochlea la..
kami plak hnya mampu tumpang sorak skali ngan geng UIA ja..
 

posing 'sopan' dengan JURULETIH yang setia menyapot kami..
even JURULETIH x lawan sebab da exam pgi tdi, but they still setia mngajar kmi hngga ke saat terakhir and still manage to turun ke UIA Gombak sbb nak sokong kami...


bez memories ever!
jumpa lagi WAJADIRI ke 14 di UTP, Tronoh, Perak..


the piccas and the medal!! 



p/s : sangat2 x senonoh ari nih, emo x tentu pasal, rasa smua org mcm salah padahal munet yang x ketahwan... maaf ya... and abang2 committe tadi sangat baek.. dapat Roti Gardenia dgn sgt banyak n bley refill plak klo da abeh.. huhuhuh **menggedik??

6 comments:

ASaDa RyutaRo said...

hohoho~ hebat tuuu... jom lawan.. hahahha.. =P

*ni tak takut la kena dera dah. hihi

-hazen said...

ko silat cekak?

wahhh!

munet said...

asada~ maw lawan?? huhuhu.. munet juz nak perthnkn diri ja..
hazen~ ko pon silat cekak ke?? ngeee=P

miszTERRA_SF_ said...

tahniah munet :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wah congrats ! :)

dyana_tm said...

waaa!
congratz cayang!