Followers

About Us

The Inductance

Friday, July 30, 2010

UPDATED

Salam kemaafan..

[first case]
menjadi seorang yang dapat mempengaruhi ramai orang tersangat la susah.
menjadi lagi susah if we are the one yang tersangat la susah nak memberi peluang kepada others untuk bersuara..
munet bukan tak puas hati, cuma tak setuju dengan caranya... maybe he's the leader, but it doesn't mean yang orang bawahan like munet kna follow jer his style... maybe, he think that he's the only one yang betul and punctual, but i have my own reason la bro...it's not my intention pown nak skip ur meeting ...yez, maybe later i'll act as what u think!! that what's u wish kn?? amboi... mentang2 la hang prez, sesedap oren ja nak perli2 org itu ini noh...

[second case]
GIPANG? atau GILA PANGKAT?
i hate when this word is thrown on me!
bukan munet nak sangat kayh jadi leader!
hampa smua yang ngelat banyak sangat... susah sangat ka nak bagi command?
cakap up, up ja pown... tu pown pikiaq complicated..
memang da jadi style munet, bila da tadak sangat orang yang sanggup, munet akan fill ja kekosongan tuh...make the things easier, jangan la sampai bnda simple pown nak pikiaq complicated! take it as simple as possible!

[third case]
perlukah munet menangis lagi??
maybe we can says like "..it's written.."
entahlar, munet pown tataw nak cakap apa... kekadang phrase "what u give, u get back" tuh macam meaningful gila... so,klo result midsem down..............

[forth case]
homesick is kacang ja...
dah lama rasanya x balik.... kekadang bila abah kol, rasa mcm da x mampu nak bersuara... abah, rindunya kat abah... mak, lapaqnya asam pedas mak.. tok, nak lepat liat tok... wan, nak drive dgn wan... jiwa merintih mahu pulang... hati risau tatkala memikirkan keadaan tok yang kerap sangat msuk spital... perlukah aku korbankan masaku hanya untuk memuaskan hati sebelah pihak sedangkan kenduri di kampung terpaksa dibatalakan gara2 munet x balik mnggu dpn?? titik lemahku di situ!! hard to made decision tatkala kengkawan dan family jadi taruhan...

[fifth case]
makan ikut protokol tersangat la payah. 24th July aritu munet dpt join dinner Persatuan Seni Silat Cekak Ustaz Hanafi kat DePalma Hotel, Ampang... itupon setelah mendapat sponsor from our trainers, Abg Naim n Abg Fazli...one seat : RM100 kot.... x sanggop munet.. so, bergeraklah kami berenam ke Ampang dengan menaiki LRT dan bas... can u imagine?? dress up macam agak2 lawa then naik public transport... huhuuh... we care our earth lah...
then, in that function munet dapat seat sebelah boyz plak... adesssss.... makan ala2 gadis melayu terakhir la munet... malangnya munet hanya sempat membelasah 4 ekor udang saja mlm tu... haish kacau line btoi la mamat nih..

[sixth case]
ketaq lutut.... betambah ketaq bila esok semakin mendekati... menjadi seorang yang cool agak menyeksa jiwa dan raga... tatkala, mereka semua bergemuruh dan menanti arahan dariku.. aku perlu menjadi seCOOL yang buleh... insyaAllah semua akan berlaku seperti yang diplanned... doakan agarku dpt lead my team sampai dapat emas~~ hohohoh wajadiri at UIA Gombak.. my first time... tenx to all the members Azua, Nanad, Haz, Kak Zak and specially to my 'kruk' Kak Nadia... biar kita sakit sama2 kayh! and not to forget a special tenx goes to our JURULETIH Shaket and Izzudin... hampa dua memang tylo abeh la.. tapi Din, hg memang cengey la! kalau dak tadaknya kami bley wat se'semart' nih **sorry Din..

 [lastly]
wish be best of luck!!!


p/s: masing2 ada mulut...tapi aku memilih untuk berdiam.. maybe that's the best solution... munet sayang kawan2 munet, tapi bila sampai kat stu roundbout, munet terpaksa melepaskan hampa semua... ikutlah jalan hampa sendiri.. tapi janganlah lupa untuk kempbali semula ke titik pertemuan kita... mungkin i'm not the perfect one...but we are destined to be frenz... berpesan2lah kita ke arah jalan kebaikan...


 PERINGATAN ; KALAU NAK BUAT DATE, JANGAN AJAK MUNET JADI ORANG YANG KETIGA KAYH!! I HATE THAT!

1 comment:

khalidahmacambaguss~O_o said...

kita pun ada masalah sama....rindu kat parents....:(