Followers

About Us

The Inductance

Friday, June 25, 2010

PIPAH IKHLAS X NIH??

Salam Ideologi
malangnya malam  nih tadak idea..
then suddenly perasaan rindu membuak2
pipah rindu hang weyh!!
 hahahah
rindu nak kluaq hang out ngan hang

 pipah!!
tenx 4 the award..
nak lagik!!
anyone??

da dapat award kna interbiu plak dah..
jom..jom.. jawab lekaish..

1. Apa nama blog anda dan kenapa letak nama itu?
     berdiamdiribukanertinyaakukalah nama blog nih... so meaningful..
2. Apa nama URL blog anda dan dari mana datangnya nama itu?
     http://minerelisme.blogspot.com
     datangnya dari budaya saya punya, suka hati sayalar... it's mine!
3. Apa method dalam penulisan anda?
      tadak method2, juz write watever i like... yang penting.. kerjasama!! hak3... sopan-santun itu pasti.. hormat-menghormati itu perlu.. amar ma'ruf nahi mungkar itu wajib!
4. Pernah terasa nak hapuskan blog? Sebab musabab?
    x  pon.... sebab da wat nak hapuskan wat pa???
5. Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
     penah... adek, pak ngah... the rest xkot.. komputer kat umah pown tgu munet balik ja bru tadak habok2..
6. Apa perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?
    hatinya sangat jujur, ikhlas dalam berkata2... trima qaseh la noh... tapi munet sedaq yg mmg belog munet x santek n semat cm blog ampa..
7. Bila blog anda diberanakkan?
    25 Julai 2009
    waaaa da nak dokat sotahon dah....
8. Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?
     pipah yang mengajar munet wat belog nih la...
9. Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?    mesti la suka... tapi mlgnya time skolah dolu2 munet bota IT la...
10. Sepuluh orang seterusnya yang akan anda tag!
       tunggu munet serang kat chatbox korang na!!! 

pipah!
setel da satu hutang..
tapi banyak lagi hutang2 yang belom dijelaskan..
maaf sesangat, elaun x masok lagi!
hehehe

p/s : kata janji bukan ukuran... tak suka situasi macam nih! haru biru la..




No comments: