Followers

About Us

The Inductance

Sunday, May 30, 2010

i'm leaving

Assalamualaikum
Salam Pertemuan buat rakan2 seperjuangan di CFS
Salam Perpisahan buat semua orang kampung munet
"....the sky is crying, so do munet...."
sedeyh, though
but, this is what we call as LIFE

"....maybe bnda yang kita tak suka tu lah yang elok kat kita...."

in short, esok bermulalah kembali kehidupanku sebagai seorang pelajar asasi di sebuah universiti tekenal di Malaysia.
maybe, aktiviti blogging akan dikurangkan...

but,
munet hope yang ukhwah yang kita tlah bina atas dasar belog nih ttp utuh!
wish me luck for my study!
doalah bagi munet berjaya macam hampa semua na!
Ya Allah ya Tuhanku, sesungguhnya aku memohon kepada Mu ilmu yang bermanfaat, amalan yang diterima dan razeki yang bagus (baik).

Ya Allah ya Tuhanku, sesungguhnya aku berlindung dengan Mu dari ilmu yang tidak bermanfaat, hati yang
tidak khusyuk, doa yang tidak di dengar (makhbul) dan amalan yang tidak di naikkan (diterima).

p/s : sayang hampa semua!!!


No comments: