Followers

About Us

The Inductance

Sunday, April 18, 2010

Selamat Hari Lahir Munet

hari nih
17 April 1991
HAPPY BIRTHDAY
kepada kamu, pemilik abadi Mr Belog ini
Munieroh Bt Osman
owh...
dah 19 rupanya kamu..
dah besau panjang
dah bley kapel erk??
hak..hak...
sapa2 nak join venture bley anto resume kay!
haila munie... mereben lagik!!
ok!
saya merapu macam ikan kerapu

birthday tahun ni mcm agak sedeyh..
knaper??
sebab nset leyha rosak, and leyha ngah ada campg kat Langkawi, so dea x wish me..
satu sedeyh dah
then, 
dengan kewujudan MUKABUKU membuatkan saya sdeh jugak
dah xdak org nak kol or mesej
ada pown dua tiga ja 
org yg setia pada nsetnya
sedey no 2
dipanjangkan crita lagik,
kat bilik nih x dpt WiFi pown
so, xley on9
sedey no 3 dah...

tapi riang tu tetap ada
tenx to pemilik belog http://ceriterajunogos.blogspot.com/ sebab sanggop bertandang jaoh2 ke teratakku yang indah lagi permai ni 
tak lupa jugak kepada roommateku yang  baek hati x tinggalkan munie weekend ni.. sangat weird sbb Nur Farah Hanis x balik rumah along dea mnggu nih.. 
tenx ...


and 
the story continue till after done the suboh gajah! 
(sangat x senonoh, so boley reject munie sbg calon menantu, or adek ipar)

then, siap2 sbb nak tgok mentari yang indah bersama Nadz n Jenab
jogging!!!
this is the 2nd time in this CENFOS
hulalalalweiyh
dalam hati takot gak kalo2 kna sound ngan mna2 sis
sbb Nadz dah ada experience
hehehhe
forget boutz dat..
penat owh jog
penat tengok Nadz aktif ke sana sini
hahahaha..
pancet cepat la plak..
then lepak2 ngan pak guard
borak2
pak guard kluar blikan kami roti canai ngan teh tarek
baekkan??
TIPU ja!!
kami dok kat porch guard tu, n bilang keta masok
pak guard x kesah pown..
kota raya~~
no one cares about others
kamu jaga tepi kain kamu
 

pica for this morning glory

awan yg chantek,
at least x lar macam volcanoes sky yg barat tuh
sampai abeh air traffic down

2nd pica..
lepak2 sambey bilang keta Proton Saga kat jalan seberang pagar
then,
nak breakfast kat UKC I cafe
tapi kena cancel sbb braders ramai
so bergerak plak ke cafe KC yg chumel n tadapapa tuh
bli teh ais sorang satu
sambung lepak lagi kat kerusi batu dpn KC
and u know wat??
ada satu team gabungan boys n girls nak p BBQ
huwaaaaa
sedeh no 4
mana aci...
depa bley pi berkelah
depa ada boyz yang ada qeta
tapi
kami x dak pown
and the great reason for this things is
munie x reti nak bersosial!

so, pengajarannya, lpas ni do make thousands of frenz k!
sapa2 nak bawak saya nek keta X?? pusing2 kat KL
asek2 nek Rapid, metro n benda yg jalan kat atas tu ja
sedeh no5 =[

dah puas lepak2 
kami pown memberi kata putus nak balek mandi n siap2 sbb nak pi bawak Nadz ke poliklinik kat Jaya One yang jaoh sekangkang gorilla tuh

about 12.30
kami pown gerak ke luar
da smpai kat tok guard
tukaq plan baek punyar..
dari jalan kaki nak pi Jaya One 
dah nek Rapid ke Mid Valley
adoyaiii
dah lar x habaq kat abah pown..
abah... ampun!
cek qeja prabeh duet abah ja
=[
bad daughter

da sampai,
pi makan Pizza Hut
apa tuh??
my first time makan pizza hut
hehehe..
betoi, x tipu dah ni..
habeh terbang segala garpu, camca ngan pisau
memalukan..

dah kuat bertenaga makan piza
truskan plan baek punyar 
maen game!!
hhohoho
maen kat bhgian kanak2 kat JJ
beznyar!!!
dpt pgg stereng!!

dah puas drift
merempit plak ke Cosmix Bowl
hehehe
bowling time!!
i'm da losers!!!
da kalah membowlkan diri
huwaaaa
x bagi chance kat b'day girl lgsung
pa da???
dah ah.. jom balek
tapi
tadi mak kol
n bagi green light nak blnja kwn2 ku ni
hehehe
Big Apple half dozen ok x??


muka lapar kat Pizza hut
mngalahkan org kat Palestin nun..

then, balek CENFOS
sambey nyanyi lagu memori daun pisang
It's raining again!

pastu,
wat nuri kat bilik
ngan si furass koya
dear pan, sori x invite awak pown... 
=[
unexpected party!

Dengan ini, saya Munieroh binti Osman
mengucapkan jutaan terima kasih kat semua yang wish my birthday!!
luv kawan2...
(dah ada gaya macam PM lak)

p/s : mak... selamat..selamat... abang, cap awk nnti adk bli na.. n abah, even abah x kata apa pown kat cek, but i know that ur love is always for me kn???  adek, mesti adk tataw kan ari ni birthday kak.. adik sorry, kak x save lar no adek.. nanti mesej kak na!!

1 comment:

fezz-anna said...

hailaa...time neh suma org dok ada ja kt mid tu...awat kta tak jumpak???